Muntenia TV

MUNTENIA TV – Giurgiu

Postul de televiziune TV Muntenia a inceput sa emita la data de 25 iunie 2003.
Prin profesionalism si impartialitatea stirilor transmise, Muntenia TV si-a castigat un loc important in media giurgiuveana, astfel incat, in acest moment, programele transmise de TV Muntenia, sunt receptionate in peste 40 de localitati cat si in municipiul Giurgiu, in peste 15.000 de locuinte.
Muntenia Tv este membra in Patronatul Presei din Romania – ROMEDIA.
TV Muntenia se implica in realitatile socio-politice, economice si culturale si isi bazeaza programele de stiri, talk-show-uri si transmisiuni in direct, pe aceste realitati, majoritatea emisiunilor avand un caracater interactiv.
Muntenia TV isi bazeaza programele pe productii proprii in proportie de 90% si dispune de un colectiv format din reporteri, cameramani, tehnicieni profesionisti, licentiati sau cu experienta considerabila in media centrala sau locala.
De asemenea, TV Muntenia, reprezinta un suport important pentru campaniile publicitare ale clientilor si partenerilor nostri, pentru promovarea si organizarea unor evenimente speciale, si de asigurare a producerii si difuzarii productiilor publicitare.
Pagina noastra de web, www.munteniatv.ro pune la dispozitia celor interesati sinteza stirilor zilnice, iar pe pagina de videotext sunt prezentate anunturi de mica publicitate.

Muntenia Tv

Muntenia Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>