Cum să alegi cea mai bună vopsea pentru părul tău

0
924
Cum să alegi cea mai bună vopsea pentru părul tău

La ora actuală există o multitudine de mărci, game și variante de produse pentru nuanțarea și colorarea părului. Din varietatea de alternative este foarte greu să luam întotdeauna cea mai bună decizie. Tocmai de aceea, pentru a face un pic lumină în bogăția de oferte, vom oferi mai jos câteva recomandări privind alegerea celei mai potrivite soluții de vopsire a părului.

Cum să alegem cea mai bună vopsea de păr?

Preocuparea pentru a avea un păr sănătos, strălucitor, în nuanța dorită trebuie să meargă mână în mână cu preocuparea de a folosi vopsele de par de calitate cât mai bună, cât mai puțin nocive pentru noi și pentru sănătatea noastră.

Folosirea unor produse profesionale pentru colorarea părului reprezintă de cele mai multe ori varianta cea mai bună pentru a obține rezultatele cele mai eficiente și mai durabile.

Apelarea la sfaturile unui stilist cu experiență vă poate fi de mare ajutor în alegerea atât a nuanței potrivite, cât și a gamei și produsului cel mai indicat.

Puterea mult mai mare de acoperire a firelor albe (100%) și de modificare a nuanței naturale a firului de păr reprezintă un alt factor de care trebuie să ținem seama atunci când alegem soluția de colorare a părului.

Fiecărui tip de ten i se potrivește o anumită nuanță de vopsea de păr. Vârsta, culoarea ochilor, anumite particularități ale trăsăturilor faciale, densitatea părului sunt elemente importante de care trebuie să ținem seama în alegerea nuanței de colorare.

În funcție de durata pe care vreți să o dați nuanței de păr obținute alegeți vopsele de păr naturale, cu puteri diferite de colorare. Dacă recurgeți la variante profesionale culorile își vor păstra mult mai mult timp intensitatea și strălucirea. Dacă alegeți produse ecologice și cât mai naturale această nuanță se va estompa mult mai repede.

Alegeți vopsele de păr care conțin cât mai puține ingrediente care dăunează sănătății și firul de păr. Optați pentru soluții de colorare a părului cu cât mai puțin amoniac sau fără amoniac. Tehnologia a evoluat foarte mult și pot fi găsite numeroase variante și cu o astfel de compoziție.

Alegeți produse profesionale, cu conținut bogat în proteine, minerale, uleiuri naturale, keratină, care să confere părului o textură plăcută și mătăsoasă și să îl facă mult mai ușor de aranjat și coafat.

Pentru a obține nuanța de păr dorită, după ce alegeți cea mai buna vopsea de păr, în varianta profesională trebuie să alegeți cu grijă și atenție și un oxidant de păr eficient și de calitate.

Citiți cu foarte mare atenție, de fiecare dată, instrucțiunile de folosire pentru vopseaua și oxidantul de păr pe care vreți să le cumpărați și să le folosiți. Pentru a nu exista reacții adverse, nu strică, dacă folosiți un produs nou, să faceți și un test de toleranță.

Aceste sunt cele mai importante sfaturi de care trebuie să țineți seama în alegerea cele mai bune vopsele de păr. Pentru mult mai multe sfaturi avizate și pentru cumpărarea celor mai bune variante de vopsea de păr consultați oferta magazinul online Esteto.ro!