Cum se aplică în mod corect base coat-ul pentru a obține o manichiură foarte frumoasă?

0
531
Cum se aplică în mod corect base coat-ul pentru a obține o manichiură foarte frumoasă

Pentru realizarea unei manichiuri moderne foarte estetice, aveți nevoie de produse noi și de actualitate, de foarte bună calitate. Una dintre soluțiile foarte importante este base coat-ul. Această soluție reprezintă, de fapt, o bază pentru unghii. Rolul ei este de a oferi o protecție foarte bună pentru unghie precum și o protecție adecvată împotriva substanțelor nocive. Multe dintre soluțiile speciale de acest tip stimulează și regenerarea unghiilor. Dacă este de bună calitate, base coat-ul are inclusiv capacitatea de a preveni decolorarea acestora și degradarea lor.

            În afară de rolul său protector, base coat-ul permite ca gelurile UV sau ojele folosite la realizarea manichiurilor, să adere foarte bine de suprafața unghiei. În lipsa acestora, gelurile s-ar desprinde foarte repede și manichiura s-ar deteriora mult prea curând.

            Când se aplică base coat-ul?

            Această soluție specială cu roluri multiple, se aplică după ce unghia a fost curățată  foarte bine și după ce unghiile au fost pilite, degresate și cu cuticulele aranjate. Stratul va fi unic și foarte subțire. În mod obligatoriu, stratul de base coat se va polimeriza cu ajutorul lămpilor moderne folosite astăzi, care pot fi de tip UV sau LED.

            În cazul persoanelor care au probleme cu unghiile, acest strat se poate aplica în exclusivitate, fără a mai adăuga straturile de ojă sau de gel color UV. Rolul lui este doar de a proteja unghia și de a o determina să se refacă mai repede.

            FSM România și produse de calitate pentru manichiuri moderne

            FSM Romania este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiură și pedichiură, care este foarte cunoscut la noi în țară pentru calitatea produselor și pentru diversitatea lor. Produsele din portofoliu pot fi vizualizate și comandate cu ajutorul magazinului online Fsm-romania.ro. În acest moment există o importantă campanie de reduceri care va permite achiziționarea lor la prețuri mult mai mici. Aici este locul ideal de unde puteți cumpăra soluții moderne de tip base coat, primer sau top coat.

            Base coat RUBBER CANNI este un produs testat, de calitate PREMIUM. Folosirea lui ajută ca manichiura dumneavaostră să fie mult mai rezistentă, respectiv 4-6 săptămâni. Poate fi folosit atât pentru manichiurile realizate cu ojă semipermanentă cât și pentru cele realizate cu gel color UV modern. Pentru că este un produs de o calitate excelentă, realizează o foarte bună aderență a straturilor de gel sau ojă și nu deteriorează unghia în timp.

           Este de consistență densă, nu alunecă în jurul cuticulei. Produsul poate fi folosit, conform specificațiilor producătorului, timp de 12 luni după deschiderea flaconului.

            Mai sunt incluse în oferta acestui complex magazin online și alte tipuri de base coat-uri, precum: Base Coat FSM, Base Coat CANNI, Bază 5 în 1 Molly lac, Bază color Clear, Bază color Pink, etc.