De unde cumpărați produse profesionale pentru manichiuri moderne

0
356
De unde cumpărați produse profesionale

Saloanele de înfrumusețare și de Nail Art sunt întotdeauna în căutarea de produse profesionale cu care se pot realiza lucruri foarte frumoase. Evoqe.ro este un foarte important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor moderne cu geluri sau oje semipermanente.

Este vorba despre o gamă de produse foarte variată care include foarte multe categorii de geluri construcție, geluri color, pudre acrilice, soluții pentru degresare, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, aparatură ultramodernă, matrițe, ștampile, kit-uri pentru unghii, etc.

Este vorba, bineînțeles, de produse fabricate de producători renumiți în întreaga lume pentru calitatea produselor și pentru prețurile lor foarte bune: CANNI, EVERIN, BASE ONE, FSM, VANELISA, ROSALIND, MOLLY LAC, etc.

Geluri pentru construcție de foarte bună calitate

Gel construcție Pure Line Silcare – CLEAR 50 gr este un produs marca SILCARE, excelent pentru saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri moderne. Este un gel profesional de densitate medie și are proprietăți autonivelante importante. Deoarece este un produs profesional, este foarte flexibil și se poate lucra foarte ușor cu el. Poate fi combinat cu alte produse de tip gel, fără probleme. Foarte mulți stiliști apreciază acest produs deoarece asigură o adeziune foarte bună atât la placa de unghii cât și la vârful acesteia.

Este bine să rețineți și faptul că este un produs fără acid. Este un gel perfect pentru mascare care acoperă foarte bine placa unghială.

Acesta nu este singurul produs de tip gel construcție marca SILCARE inclus în oferta magazinului online Evoqe.ro. Dacă ați mai lucrat cu aceste produse și dacă le cunoașteți foarte bine și ați avut rezultate foarte bune, atunci le puteți comanda de aici, uneori chiar la prețuri reduse.

Oje semipermanente de foarte multe tipuri

Dacă aveți nevoie de produse noi din categoria oje semipermanente, puteți opta tot pentru oferta Evoqe.ro. Este vorba despre foarte multe tipuri de oje EVERIN Disco, Forest, Neon, Smuzi, GDCOCO, Molly Lac,  oje ROSALIND, oje VANELISA, oje CANNI și FSM. Fiecare marcă de oje de acest gen este foarte bine reprezentată, sunt disponibile absolut toate nuanțele și modelele din care clienții își pot alege oja preferată.

Toate produsele de acest gen sunt disponibile inclusiv pentru persoanele private care preferă și își îngrijesc singure unghiile acasă.

Pentru a vă convinge de calitățile lor foarte bune, vă recomandăm să comandați pentru început cantități mici de produse și să le testați pentru început. În situația în care vor fi pe gustul dumneavoastră puteți realiza și comenzi mari. Magazinul online Evoqe.ro vă poate pune la dispoziție orice categorie de produs în cantități mari, fără probleme. Nu uitați să analizați cu atenție oferta de soluții Primer unghii și soluțiile de tip Bază și de tip Top. Foarte multe din aceste produse sunt foarte recomandate pentru persoanele care au unghii subțiri sau cu probleme.