Știrile Columna TV de azi

Vezi toate posturile TV locale din zona Munteniei.

Vezi Știrile Columna TV de azi

Aici puteti urmări știrile Columna TV actualizate în fiecare zi.

Televiziunea Columna a apărut pe piața media în anul 2006 cu licență de transmisie în eter pe canalul 47 sub vechea denumire de TELE7ABC din 1996 având studiourile principale în Târgoviște și secundare în București.
 
Columna TV emite 24/24 ore, 7/7 zile un program diversificat, îmbinând muzica bună cu transmisiuni live, emisiuni informative, cultural-educative, dezbateri, emisiuni tematice, interviuri și reportaje. Este o televiziune tânără ce activează în interes public și oferă o diversitate de emisiuni, 25 la număr, susținute, editate, regizate și create de echipa Columna TV, asigurând astfel o informare corectă, echidistantă și de calitate. COLUMNA TV are drept țintă populația activă, cu vârsta cuprinsă între 18 – 45 de ani, dar se adresează în acelasi timp, copiilor și persoanelor de vârsta a doua și a treia – atât din mediul urban cât și din cel rural.
 
Grila de programe complexă și diversificată se adresează tuturor categoriilor de telespectatori.
 
Columna TV produce și difuzează emisiuni de cultură, sănătate, sport, pe teme rutiere, economice, talk-show-uri, emisiuni de muzică populara și ușoară, administrație, politică, filme și documentare, grupajul informativ ocupând un loc important în grila postului.