Știrile Tv Buzau de azi

Vezi toate posturile TV locale din zona Munteniei.

Vezi știrile Tv Buzau de azi

Aici puteti urmări știrile Tv Buzau actualizate în fiecare zi.

TV BUZĂU produce și difuzează în spațiul de emisie producții proprii de știri, emisiuni tip talk-show, emisiuni de divertisment, difuzarea de evenimente mondene dar și competiții sportive.

Acestea sunt difuzate atat local cât și regional, prin operatorii UPC, ROMTELECOM, Digi (RCS & RDS), TvSat în municipiul Buzău, precum și alți difuzori care operează atât în județul Buzău, căt și în judetele Vrancea, Ialomița, Brăila și Prahova. În județul Buzău suntem receptionați prin cablu în orașele Nehoiu, Patarlagele și Pogoanele, precum și în comunele Panatau, Cislau, Parscov, Lopatari, Manzalesti, Vintila Voda, Beceni, Cernatesti, Margaritesti, Murgesti, Racoviteni, Zarnesti, Posta Calnau, Vernesti, Merei, Pietroasele, Ulmeni, Costesti, Gheraseni, Tintesti, Smeeni, Sageata, Cilibia, Luciu, Largu, Scutelnici, Padina, Rusetu.

TV BUZĂU se adresează cu predilecție tinerilor și adulților, dar nu sunt neglijate nici persoanele de vârsta a treia. Prin programele realizate si prezentate, TV BUZĂU se îndreaptă către publicul cu un nivel de pregătire mediu și superior, un public larg, cu gusturi variate, activ și dornic să fie cât mai bine informat. Departe de a minimaliza importanța și valoarea competitorilor direcți, TV BUZĂU a reușit să ocupe nișa lăsată liberă de aceștia, realizând un program care să satisfacă pretențiile și nevoile comunității din regiunea sud-est.