Cafea Ganoderma – Beneficii pentru organism    

0
586
Cafea Ganoderma – Beneficii pentru organism

Ganoderma a fost învăluită în mister de peste o mie de ani. Oamenii știau doar că „Ganoderma păstrează tinerețea și consumul regulat asigură o viață lungă”, dar înainte de aceasta, nu au fost efectuate studii științifice care să confirme proprietățile medicinale benefice ale acestei ciuperci.

În ultimii ani, cercetări ample realizate de oamenii de știință – (analize și studii clinice în spitale, universități și companii farmaceutice) – au rezolvat în cele din urmă misterul eficacității unice ale acestei ciuperci. Ciuperca Ganoderma curăță sângele, îndepărtează toxinele, protejează ficatul, reglează funcția intestinală, susține inima, reglează tensiunea arterială, are efect diuretic, este antitusiv, expectorant, sedativ și anticancerigen.

Conținut Ganoderma

Germaniu organic – crește capacitatea de oxigenare a sângelui de până la 1,5 ori, îmbunătățește digestia și previne moartea țesuturilor. Cercetările experților arată că Ganoderma conține germaniu în proporție de 800-2000 milionimi. Această concentrație este de patru până la șase ori mai mare, decât cantitatea găsită în ginseng (Panax ginseng).

Polizaharide – întăresc sistemul imunitar al organismului, ucid virușii. Companiile farmaceutice japoneze au adaptat calitatea la cerințele medicale și imediat, Ganoderma a fost recunoscută de către Secția de Sănătate Kosiesho din Japonia ca medicament oficial, subvenționat.

Industriile medicale și farmaceutice japoneze au constatat că gustul său este amar. Acest lucru se poate datora raportului dintre polizaharide și germaniu. Combinația diferitelor elemente este diferită față de toate celelalte plante și toate proporțiile ar trebui păstrate pentru a asigura eficacitatea.

Cafea Ganoderma

Cafeaua Ganoderma scade conținutul de colesterol și grăsimi libere din sânge, scade nivelul glicemiei, restabilește buna funcționare a pancreasului, scade cantitatea de lipide din sânge și stabilizează membranele celulelor roșii din sânge. Deoarece Ganoderma conține adenozină, scade acumularea de trombocite, descompune trombina și previne tromboza. Îmbunătățește funcționarea glandelor suprarenale și menține echilibrul endocrin, și de asemenea, crește capacitatea naturală de auto-vindecare a corpului, permițând ca acesta să-și construiască un sistem imunitar puternic.

Consumul de cafea cu Ganoderma previne moartea celulelor, întârzie îmbătrânirea, adaugă vigoare, scade efectele nedorite ale medicamentelor asupra hipersensibilității, previne degenerarea organelor, previne dezvoltarea alergiilor cauzate de antigeni deoarece inhibă secreția de histamină, previne și vindecă cancerul prin blocarea metabolismului celulelor canceroase, normalizează funcționarea corpului. De asemenea, previne tromboza prin descompunerea trombului în peretele țesutului înconjurător și reduce blocarea medicamentelor anti-cancer, sporind astfel eficacitatea acestor medicamente. Mai mult decât atât, reduce durerea în bolile neoplazice.

Cafeaua are un gust foarte bun și are numai proprietăți pozitive pentru corpul uman. Cafeaua de asemenea, conține substanțe nutritive valoroase. Profitând de avantajele Ganodermei, te poți desfăta cu o ceașcă mica de cafea neagră, în timp ce te bucuri de gustul familiar, dar plin de sănătate. Tipurile de cafea cu ganoderma oferă sănătate, are o calitate înaltă de cea mai bună calitate. Efectele benefice ale cafelei sunt sporite de conținutul de extracte organice naturale. Poate fi utilizată chiar și de persoanele care au probleme cu sistemul circulator. Dacă ești în căutarea unei cafele cu gustul și aroma depline, și de asemenea, care să aibă un efect benefic asupra corpului, atunci poți alege cafea cu ganoderma care promovează un stil de viață sănătos.