Ce este bonusul de inscriere si cum il poti obtine

0
1201
Ce este bonusul de inscriere si cum il poti obtine

Pariurile reprezinta un mod de relaxare, si divertisment apreciat de un numar tot mai mare de oameni. Provocarile lansate de “ghicirea” rezultatului, analizele si informatiile culese pentru a crea cel mai bun pariu si castigurile substantiale, starea de satisfactie si numeroasele bonusuri pariuri sunt doar cateva dintre motivele care fac ca pariurile sa fie atat de apreciate. Insa nu despre aceste aspecte vom discuta in randurile urmatoare, ci despre pariuri online bonus de inscriere. 

Fata de casele de pariuri fizice, platformele online vin cu o serie de avantaje, nu doar prin modul facil de a furniza informatia ci si prin bonusurile acordate clientilor noi si pariorilor fideli. In randurile urmatoare vei descoperi ce sunt acestea si cum poti intra in posesia lor. 

Ce este bonusul de inscriere

Dupa cum reiese din nume, bonusul de inscriere este un  avantaj obtinut in momentul inscrierii la una dintre casele de pariuri online. Poti intra in posesia acestuia imediat dupa ce ai realizat prima depunere, cele mai multe case pun conditia primului depozit inainte de a acorda un asemena beneficiu, insa sunt si case care ofera bonusul de bun venit pariorilor inainte de a realiza orice depunere. 

Multe case ofera bonusul imediat dupa plasarea primului depozit, insa anumite case asteapta lansarea pariurilor si genereaza un cod ce trebuie introdus in contul de client, oferind astfel bonusul. Alte case ofera bonusul de bun venit sub forma unor pariuri gratuite. Total Bet are cea mai moderna pagina contact si aici poti desoperi mai multe detalii.

Ce case ofera bonus de inscriere

In prezent cele mai multe casele legale de pariuri care activeaza online ofera bonusul de inscriere. Modalitatea de acordare si valoarea acestora este diferita. Unele ofera o suma bonus fixa, altele ofera ca bonus un procent din prima suma depusa, altele iti permit realizarea unor pariuri care genereaza castiguri sigure.  Ca concluzie, casele legale ofera aceste avantaje de bun venit pariorilor nou inregistrati.

Care este valoare bonusului de inscriere

Valoarea acestui beneficiu este diferita de la o casa la alta. Sunt case care ofera ca bonus de inscriere 100% din valoarea sumei depuse, cu conditia ca prima depunere sa nu depaseasca valoarea maxima de 1000 lei, altele ofera sume de bun venit fixe cu valoare de 500 lei si altele ce ofera pariorilor inregistrati suma de 200 lei fara nicio depunere. Sumele oferite la inscriere nu sunt fixe, nu sunt impuse si pot suferi modificari, pot creste, pot fi plafonate sau pot fi micsorate. Fiecare casa de pariuri isi rasplateste diferit clienti pe care incearca sa ii fidelizeaza.

Cum poti folosi bonusul de inscriere

Bonusul de inscriere poate fi utilizat pentru plasarea pariurilor. Te poti relaxa, din primele momente creand si plasand pariuri. Analizeaza, verifica si distreaza-te online, din fata calculatorului a laptopului sau a telefonului mobil.  Ai la indemana cel mai simplu mod de relaxare si recreere asa ca creaza strategiile si aplica-le!