Detașamentul de Pompieri Târgoviște salvează un cal din beci în Viforâta

0
26

Salvarea unui cal căzut într-un beci din Viforâta

În jurul orei 10:43, Detașamentul de Pompieri Târgoviște împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa au intervenit pentru salvarea unui cal căzut într-un beci de aproximativ 3 metri adâncime. Incidentul a avut loc în localitatea Viforâta, unde promptitudinea și coordonarea eforturilor echipajelor de intervenție au fost esențiale pentru finalizarea cu succes a misiunii.

Echipele de intervenție au acționat rapid și eficient, utilizând echipamentele și tehnicile adecvate pentru a extrage calul în siguranță din beciu. Operațiunea de salvare s-a desfășurat cu profesionalism, iarocalul a fost recuperat fără a suferi răni grave.

Această intervenție rapidă și eficientă a demonstrat capacitatea și pregătirea echipajelor de pompieri și salvatori voluntari în gestionarea situațiilor de urgență, chiar și în cazuri neobișnuite precum cel al unui cal căzut într-un beci. Salvarea animalului a fost posibilă datorită coordonării și cooperării strânse între cele două echipe de intervenție, care au lucrat în mod unitar pentru a rezolva incidentul cu succes.

Evenimentul subliniază importanța existenței serviciilor de urgență bine pregătite și capabile să răspundă prompt la apelurile cetățenilor, indiferent de natura situației de urgență. Această intervenție de succes servește drept exemplu al profesionalismului și dedicării echipajelor de pompieri și salvatori voluntari în protejarea comunităților locale.