El Divino: 8 moduri simple prin care poti deosebi un parfum autentic de unul fals

0
479
8 moduri simple prin care poti deosebi un parfum autentic de unul fals

Cumpararea unui parfum contrafacut nu numai ca iti poate crea un sentiment neplacut, facandu-te sa te simti pacalit, dar te va pune si in posesia unui produs daunator pentru sanatate. Din fericire, exista mai multe semne care te pot ajuta sa depistezi chiar si cele mai reusite falsuri in domeniul parfumurilor.

Pe langa calitate si durabilitate, daca vei invata sa cumperi parfumuri rezistente si de calitate, vei avea mult de castigat. Iata cateva moduri in care poti stabili daca un parfum este autentic sau nu.

Ambalajul

Parfumurile autentice sun ambalate de obicei in celofan gros, pliat fara cusur, care se muleaza perfect pe cutie. Celofanul care nu este bine fixat pe cutie, subtire si pliat necorespunzator poate semnala un parfum contrafacut.

Mai mult, imbinatrile ambalajului din plastic trebuie sa fie impecabile si sa nu depaseasca latimea de 5mm. De asemenea, nu trebuie sa fie neuniform, neatractiv sau cu urme deadeziv aplica in exces. Un parfum autentic este intotdeauna ambalat impecabil – daca nu este asa, cu siguranta ai de-a face cu un fals.

De aceea, cand cumperi un parfum, chiar si de pe un magazin parfumuri online, verifica cu atentie ambalajul.

Cutia de carton

Ambalajul unui parfum autentic este fabricat din carton de calitate superioara, special conceput pentru a proteja sticla de socuri si daune. De aceea, in interiorul cutiei exista o constructie ergonomica care sustine si fixeaza perfect sticla de parfum. In plus, cartonul unei cutii de parfum autentic este alb si nu cenusiu.

Etichete si inscriptii

Cauta cercul de aur. Sageata catre drepta trebuie sa fie mai intunecata decat sageata catre stanga. Atunci cand cumperi un parfum, nu ezita sa verifici site-ul producatorului pentru a vedea daca informatiile publicate acolo se potrivesc cu cele de pe ambalaj. Chiar si cea mai mica inadvertenta este un semn ca parfumul respectiv este un fals.

Forma sticlei de parfum

Daca vei privi prin rafturile magazinelor vei descoperi parfumuri care seamana foarte mult ca aspect sau miros cu cele de designer. Acest truc simplu permite producatorilor autentici sa se protejeze de reproduceri. Prin urmare, nu uita sa studiezi cu atentie forma sticlei de parfum inainte de a o cumpara.

Culoarea parfumului

Brandurile celebre folosesc o multime de coloranti in produsele lor, motiv pentru care culoarea unui parfum atentic este deschisa, aproape palida. Culorile intense semnaleaza un posibil fals.

Capac de sticla

Capacul unui parfum original ar trebui sa fie perfect simetric, cu exceptia cazului in care designul acesteia nu prevede o alta forma.

Numar de serie

Numarul de serie ar trebui sa apara pe partea de jos a sticlei, fara a fi lipit. Numarul de serie de pe sticla trebuie sa fi identic cu cel din partea de jos a cutiei care este imprimat cu cerneala.

Sticla

Parfumurile autentice sut ambalate in sticle de calitate superioara cu suprafata fina si neteda. Daca parfumul este un fals, vei sesiza ca sticla este aspra si neregulata, de calitate inferioara.

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si cuvinte cheie, video marketing, website-uri de prezentare & magazine online.
Detalii pe 
https://hornexpert.ro