Întreruperi în furnizarea apei potabile în Târgoviște din cauza lucrărilor de reabilitare

0
22

Întrerupere temporară a alimentării cu apă potabilă în zona de nord a Municipiului Târgoviște

Municipalitatea Târgoviște informează cetățenii că în data de 15 mai 2024, între orele 00:30 și 05:00, se vor efectua lucrări de reabilitare a rezervoarelor și sistemului de apă potabilă PRISEACA, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

În acest context, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în partea de nord a orașului, incluzând cartierul Priseaca, strada Laminorului, strada Cooperației, precum și parțial alte zone adiacente.

Această întrerupere temporară a serviciului de alimentare cu apă este necesară pentru a permite efectuarea în condiții optime a lucrărilor de modernizare și reabilitare a rețelei de apă potabilă din cadrul POIM.

Autoritățile locale vor depune toate eforturile pentru a limita cât mai mult posibil durata întreruperii și pentru a reveni la furnizarea normală a apei cât mai curând.

Cetățenii sunt rugați să își adapteze programul și să se asigure că dețin rezerve de apă suficiente pe durata lucrărilor. De asemenea, se recomandă evitarea unor consumuri excesive în timpul întreruperii.

Municipalitatea Târgoviște își cere scuze pentru eventualele inconveniente și mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și cooperare.