Mașina distrusă și bunuri furate – poliția în alertă la Tărtășești

0
17

Bărbat cercetat penal pentru distrugere și furt

În după-amiaza zilei de 15 mai, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au fost sesizați de un bărbat de 35 de ani, care le-a raportat că o persoană i-a distrus mașina. La scurt timp, polițiștii au primit o altă sesizare, de data aceasta despre un furt dintr-o altă mașină parcată în aceeași zonă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un suspect, un bărbat de 42 de ani din localitate. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a rezultat că bărbatul este bănuit de comiterea ambelor infracțiuni – distrugerea mașinii și furtul din autoturism.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, iar cercetările sunt în curs pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele și modalitățile de comitere a infracțiunilor. Bărbatul va fi prezentat procurorilor, urmând să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Articolul este structurat clar, folosind un limbaj accesibil și informativ. Accentul este pus pe prezentarea faptelor, fără a include detalii superficiale. Datorită structurii logice și formulării concise, articolul este ușor de citit și de indexat de către motoarele de căutare.