„Permisul suspendat pentru 300 de zile – șoferul din Dâmbovița surprins încălcând grav normele rutiere”

0
24

Polițiștii dâmbovițeni sancționează șofer pentru nerespectarea regimului legal de viteză

La data de 10 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier din județul Dâmbovița au acționat pentru prevenirea încălcării regulilor de circulație și sancționarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză sau conduc sub influența alcoolului.

În urma acestor verificări, polițiștii i-au reținut permisul de conducere unui șofer pentru 300 de zile. Conducătorul auto a fost depistat circulând cu o viteză foarte mare, depășind semnificativ limita legal admisă pe acea porțiune de drum.

Reținerea permisului de conducere pentru o perioadă atât de lungă reprezintă o sancțiune severă aplicată de autoritățile competente în cazul încălcării grave a normelor rutiere. Prin această măsură se urmărește responsabilizarea șoferilor și creșterea gradului de siguranță a traficului rutier.

Polițiștii dâmbovițeni vor continua acțiunile de supraveghere și control al traficului, pentru a preveni producerea accidentelor și a sancționa prompt orice abatere de la regimul rutier în vigoare. Siguranța cetățenilor pe drumurile publice reprezintă o prioritate pentru forțele de ordine.