Pregătește-te pentru cariera în administrația penitenciară: Concursul de admitere 2024 la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare

0
29

ANUNȚ PRIVIND CONCURSUL DE ADMITERE în sistemul administrației penitenciare 2024

Penitenciarul Mărgineni recrutează candidați în vederea participării la concursul de admitere pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna. Programul de studii este unul postliceal, de învățământ militar preuniversitar, cu o durată de 1 an, pentru sesiunea iulie 2024.

Locurile sunt repartizate poliției penitenciare, iar cei interesați sunt invitați să depună dosarele de candidatură în vederea participării la acest concurs.

Formalitățile de înscriere și condițiile de participare pot fi consultate la sediul Penitenciarului Mărgineni sau pe site-ul instituției. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30 iunie 2024.

Cei admiși la concurs vor beneficia de o pregătire solidă în domeniul administrației penitenciare, oferind astfel o oportunitate de carieră stabilă și de perspectivă în sistemul de justiție.