Rolul administrației locale și județene în îmbunătățirea infrastructurii medicale din Dâmbovița

0
23

Vizită a premierului Marcel Ciolacu în județul Dâmbovița

Luni, 12 mai, premierul Marcel Ciolacu s-a aflat într-o vizită în județul Dâmbovița. Acesta a inspectat lucrările de pe șantierul Drumului Național 7 și a vizitat secția de cardiologie a Spitalului Județean, care a fost reabilitată, extinsă și dotată cu un angiograf.

În discursul său în fața cadrelor medicale prezente, Ciolacu a subliniat rolul esențial al administrației județene și locale în îmbunătățirea infrastructurii și dotării unităților medicale. Acesta a apreciat eforturile depuse pentru modernizarea secției de cardiologie, menționând că acest lucru va contribui semnificativ la creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților din regiune.

Inaugurarea angiografului reprezintă o investiție importantă care va permite efectuarea unor intervenții medicale complexe, sprijinind astfel comunitatea locală în accesarea tratamentelor necesare. Premierul a evidențiat necesitatea continuării acestui tip de proiecte, menite să aducă îmbunătățiri majore în domeniul sănătății publice.

Vizita premierului în județul Dâmbovița a fost o oportunitate de a constata progresele înregistrate în modernizarea infrastructurii rutiere și medicale la nivel local. Aceste investiții strategice contribuie în mod direct la creșterea calității vieții cetățenilor și la dezvoltarea durabilă a regiunii.