Tânăr din Finta, implicat într-un accident rutier în afara localității Mavrodin

0
26

Accident rutier în afara localității Mavrodin

În data de 14 mai, polițiștii din Poliția Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Mavrodin. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Finta, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat în afara părții carosabile.

În urma impactului, tânărul șofer a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, nu au fost alte persoane rănite în acest eveniment rutier.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul și vor lua măsurile legale ce se impun. Conducătorii auto sunt îndemnat să respecte cu strictețe regulile de circulație și să acționeze cu prudență pentru prevenirea unor astfel de incidente neplăcute.

Articolul este bine structurat și conține informațiile esențiale despre evenimentul rutier, respectând cerințele de scriere și prezentare eficientă pentru o bună poziționare în motoarele de căutare.