Un botez plin de culoare

0
1147

Petrecerea de botez este un moment unic in viata oricaror parinti. Si asta pentru ca nu este o petrecere doar pentru bebelus, ci si o oportunitate pentru parinti de a se distra. Pe langa aranjamente florale si decoruri cu baloane grandioase, in ziua de azi parintii opteaza pentru momente cu actori si animatori profesionisti care aduc la viata celebrele ursitoare din traditia romaneasca. Chiar daca botezul este un eveniment pe care cel mic nu si-l va aminti, parintii fac tot posibilul sa fie perfect. De la invitatii, muzica sau aranjamente, prima petrecere din viata bebelusului tau trebuie sa fie de neuitat. Mai ales in zilele noastre, cand toata lumea face poze si filmeaza, iar cel mic va retrai peste ani, toate aceste momente prin intermediul acestora.

La petrecerea de botez, desi numarul de invitati va fi mai mic in comparatie cu o nunta, organizarea petrecerii presupune cam aceeasi pasi: trebuie gasita locatia potrivita, ales meniul, trebuie gasita muzica potrivita, aleasa imbracamintea pentru cel mic, stabilite deserturile, decorul, etc.

Decorul salii este un aspect peste care nu trebuie trecut. Niste aranjamente florale simple, pot face diferenta. In cazul in care doresti sa creezi ceva cu adevarat deosebit poti opta pentru o petrecere cu tematica si cu siguranta va fi una de succes. De la orice botez nu pot lipsi baloanele colorate. Nu este petrecere aceea la care nu exista baloane aniversare. Acestea sunt probabil cele mai ieftine obiecte de decor pentru orice tip de eveniment si pot fi folosite sub diferite forme.

Un buchet mare de baloane este ideal pentru a decora spatiul din spatele mesei parintilor. Puteti lua in considerare si un balon in forma de inima, inscriptionat cu numele sarbatoritului. Puteti chiar opta pentru baloane mai mici cu heliu pe care lsa le plasati in centrul fiecarei mese. In functie de aspectul pe care doriti sa-l realizati, puteti adauga flori si apoi le puteti prinde impreuna cu o panglica.

Puteti opta si pentru baloane uimitoare de dimensiuni jumbo, cu culori dintre cele mai diverse sau puteti opta pentru baloane botez rotunde pe care sa le umpleti cu confetti. Acestea sunt mai potrivite pentru petrecerile in aer liber, insa pot fi utilizate si la petrecerea de botez.

La botezuri se opteaza foarte mult pentru baloanele cu heliu, insa nu doar baloane cu heliu simple, ci si colorate. Rar vei participa la un eveniment unde sa nu vezi plutind baloane, fie ele intr-o singura culoare, inscriptionate, sub forma unor diverse animale, etc. De asemenea, multi dintre parinti doresc baloane personalizate cu chipul copilului lor sau cu numele acestuia, iar acest lucru este unul realizabil. Ai nevoie doar de putina imaginatie sau daca ai déjà bine stabilit ceea ce iti doresti, trebuie doar sa apelezi la o firma specializata in tot ceea ce tine de baloane iar dorintele iti vor fi indeplinite.

Fie ca doresti o petrecere cu tematica, o petrecere restransa sau cu mai multi invitati, datorita experientei avute, o firma de evenimente poate realiza acea petrecere pe care ti-o vei aminti cu drag, cu bucurie si cu zambetul pe buze.