4 tipuri de pizza pe care trebuie să le încerci

0
787
4 tipuri de pizza pe care trebuie să le încerci

Pizza este de departe unul dintre cele mai populare preparate, drept urmare poate fi întâlnit în aproape toate restaurantele. Este totodată un aliment sănătos, iar caracterul său delicios nu poate fi contrazis de nimeni.

Popularitatea i se datorează mai ales gustului său minunat, iar dată fiind toată această popularitate, este de la sine justificată dorința restaurantelor de a veni în întâmpinarea iubitorilor de pizza cu oferte care mai de care mai inedite și mai îndrăznețe. 

Drept urmare, în oferta restaurantelor găsești astăzi o mulțime de tipuri de pizza, unul mai interesant ca altul. Am ales din oferta One Minute Pizza, care oferă servicii de livrare pizza Bragadiru, câteva dintre cele mai interesante tipuri de pizza pe care ar trebui să le încerci și tu. Iată care sunt acestea:

Pizza ONE MINUTE

În general, atunci când mergi la o pizzerie unde nu ai mai mâncat până acum, ai putea începe cu preparatele casei. În acest caz, pizza casei se poate dovedi a fi cea mai bună alegere. Fiecare bucătar încearcă să își pună amprenta asupra preparatului, încercând toppinguri noi, blaturi interesante și sosuri cât mai gustoase. Iar rezultatul este adesea unul grozav.

Drept urmare, un prim tip de pizza pe care ar trebui să îl ai în vedere de la One Minute Pizza este chiar pizza casei.

Toppingul acesteia conține sos de roșii, mozzarela, șuncă, ciuperci, salam, ardei, măsline, porumb și ceapă. Este disponibilă în trei variante diferite de dimensiuni și are prețuri accesibile, așa că trebuie să o încerci.

Pizza de post

Dacă tot urmează perioada postului paștelui, perioadă pe care probabil că vrei să o respecți cu strictețe, atunci poate fi o oportunitate grozavă pentru a încerca un nou tip de pizza. Cine spune că în timpul postului nu poți mânca pizza? Există și pizza de post ce poate fi comandată din oferta restaurantului One Minute Pizza.

Aceasta este preparata cu sos de roșii, ardei, măsline, ceapă, porumb și ciuperci iar noi îți garantăm că are un gust grozav, mai bun decât ai crede. Trebuie doar să o încerci și sigur te vei convinge. Drept urmare, lasă o comandă online și va ajunge în cel mai scurt timp la tine.

Pizza vegetariană

Și vegetarienii merită să aibă o pizza doar pentru ei, care să nu conțină carne, bineînțeles. Și există! Sigur, reprezintă o alegere interesantă pentru ei chiar și pizza de post, pe care am recomandat-o mai sus. 

Dacă pizza ți se pare incompletă fără mozzarela, atunci ai putea să îți comanzi pizza vegetariană care mai conține și sos de roșii, ardei, ciuperci, măsline, ceapă și porumb.

Pizza Aloha

În final, dacă vrei să fii surprins cu adevărat de gustul unei pizza interesante și cu un gust puțin dulce, atunci Pizza Aloha este alegerea pe care ar trebui să o faci! Este vorba despre deja celebra pizza cu ananas.

Iar pe lângă acest ingredient, mai conține sos de roșii, mozzarela și șuncă. Sună interesant? Merită să încerci! 

Acestea au fost alegerile noastre pentru acest articol cu recomandări de tipuri de pizza pe care trebuie să le încerci din oferta One Minute Pizza. Sigur, poți alege dintr-o ofertă foarte diversificată, pe care îți recomandăm să o descoperi și tu pe site-ul oficial al restaurantului.