Soluții Premium pentru umbrire

1
437
Soluții Premium pentru umbrire

În prezent, foarte multe magazine online românești comercializează produse de o excelentă calitate pentru locuințe sau spații comerciale foarte moderne. Este un lucru foarte îmbucurător faptul că avem acces la cele mai moderne și calitative produse foarte utile.

Copertine Premium de diferite tipuri

Bbbinvest.ro este un magazin online foarte modern care vă pune la dispoziție cele mai moderne tipuri de copertine. Acestea sunt realizate la comandă, în funcție de mărimea spațiului și de preferințele de culoare sau de imprimeu. Compania vă pune la dispoziție servicii profesionale de consiliere tehnică și suport pentru alegerea celui mai potrivit și performant model de copertină, servicii de execuție, servicii de montaj, etc. Produsele și serviciile furnizate de Bbbinvest.ro beneficiază de o perioadă de garanție, în funcție de caracteristicile produsului ales.

De aici puteți comanda multe modele frumoase de copertine terase de tip ARES, HERA, ARTEMIS, PALLAS, METIS, BORA, etc.

Copertine retractabile de balcon cu cârlige

Dacă locuiți într-un apartament foarte modern sau dacă aveți incorporate în structura locuinței mai multe balcoane pe care doriți să le umbriți în mod eficient, vă recomandăm din oferta magazinului online Bbbinvest.ro copertinele retractabile de balcon cu cârlige. De asemenea, acest produs mai este recomandat și pentru umbrirea verandelor mici sau a teraselor cu suprafețe mai reduse. Brațele pot avea mărimi variabile, de la 50 cm la 70 de cm. Modelul de copertină cu brațele de 50 cm a reprezentat cel mai bine vândut produs din ultimul timp, pentru umbrirea balcoanelor mici. Materialele textile folosite sunt comercializate chiar de către compania Sauleda Fabrics.

Rețineți faptul că, această companie vă oferă posibilitatea să inscripționați materialul textil, de asemenea. Sunt peste 100 de tipuri de materiale textile la alegere. Nu va fi nevoie să plătiți un cost suplimentar pentru a face alegerea cea mai potrivită!

Genul acesta de copertină este acționat manual, nu poate fi automatizat. Se va monta pe perete sau pe tavan.

Soluții Premium pentru închiderea teraselor

Există soluții foarte moderne si pentru închiderea teraselor. Magazinul online Pergole.ro vă pune la dispoziție foarte multe tipuri de pergole de actualitate, precum și servicii de inchidere terase cu sticlă. Este una dintre cele mai durabile metode de închidere, care oferă confort maxim pentru cel puțin 3 anotimpuri.

Sunt disponibile mai multe soluții pentru deschidere către spațiul exterior, pe care această companie vi le poate pune la dispoziție chiar în acest moment: pereți din sticlă cu ghilotină, perete de sticlă glisant sau perete de sticlă pliant.

Toate sisteme de închidere cu sticlă foarte bine executate și foarte moderne oferă posibilitatea de a instala cu ușurință inclusiv rulouri parasolare. Din punct de vedere estetic va fi, de asemenea, un foarte mare câștig. Este o soluție la care au recurs foarte mulți proprietari de restaurante cu terase în prezent.

În interior pot fi montate diferite tipuri de instalații pentru încălzire, care pot fi utile în perioadele friguroase de pe parcursul anului. Pentru ofertele de preț si pentru a afla timpul de execuție, vă rugăm să contactați în mod direct un reprezentant din partea companiilor prezentate mai sus.   

1 COMENTARIU

  1. Si pergolele sunt o solutie buna de umbrire deorece oferă o protecție eficientă împotriva razelor solare directe, ajutând la menținerea unei temperaturi confortabile în timpul zilelor calde de vară.

Comments are closed.