6 sfaturi pentru a alege cele mai potrivite invitații de nuntă

0
889
cum sa alegi invitații de nuntă

Nunta, acest eveniment unic în viața de cuplu, necesită pregătirea atentă și din timp, până în cele mai mici detalii. Găsirea nașilor, rezervarea localului, conceptul evenimentului, decorurile potrivite, numărul de invitați, ținutele mirilor la cununie, biserică, petrecerea de după, ținutele domnișoarelor de onoare și mule alte amănunte.

Dar niciodată nu trebuie uitate încântătoarele invitații de nuntă. Ele vă vor ajuta să definitivați cât mai bine dimensiunea și amploarea evenimentului.

La ora actuală datorită evoluției tehnicilor de producție și datorită printului digital, există mult mai multe posibilități de a concepe, realiza și executa rapid orice comandă. În plus comanda poate fi plasată chiar online, fără să mai fie nevoie să vă deplasați pentru consultarea și alegerea produselor.

Multitudinea de modele frumoase poate fi derutantă. De aceea Invitatii-nunta.net s-a gândit să vină în întâmpinarea voastră, a clienților ce vizitați magazinul online, cu un ghid care să vă ajute în selectarea celei mai potrivite opțiuni de invitatii nunta.

1. În funcție de tema sau conceptul evenimentului puteți alege una dintre numeroasele variante disponibile.

  • Dacă nunta este una în stil clasic, sobru, alegeți din colecția invitații nuntă Clasic
  • Dacă tema este una vitage sau Boho Chic puteți găsi și în această privință o categorie specială Vinatage.
  • Dacă evenimentul este unul sofisticat și pretențios, puteți alege din gama invitațiilor de nuntă Elegante
  • Dacă evenimentul este unul intim și restrâns, neavând nevoie de prea cheltuieli nejustificate, alegeți din categoria invitațiilor de nuntă Ieftine.
  • O situație tot mai des întâlnită este aceea de nuntă-botez. Și pentru acest tip de organizare există destule variante la categoria Nuntă și Botez.

2. Alegeți invitații de nuntă care să vă placă la amândoi. Știm că datorită multitudinii de variante vă va fi greu să vă puneți de acord, dar în cele din urmă va trebui să decideți pentru acea invitație de nuntă pe gustul amâdurora.

3. Dacă vă plac lucrurile originale și unice, alegeți să vă personalizați singuri invitațiile de nuntă. Puteți alege din magazinul online un model standard, pe care să-l aranjați și să-l decorați așa cum vă place. Invitațiile handmade vor fi remarcabile, cu impact de mare efect.

invitatii nunta

4. Dacă nu doriți să vă complicați existența cu invitații de nuntă meșteșugite, pentru originalitate puteți opta pentru un mesaj cât mai special. Scrieți un text frumos și emoționat, care să vorbească despre voi și despre ceea ce vă unește.

5. Tot pentru originalitate puteți alege pentru confecționarea invitațiilor voastre de nuntă, un tip de material sau de carton mai speciale și de forte bună calitate.

6. Pentru a lua cea mai bună decizie și a opta pentru cea mai potrivită variantă de invitatii de nunta pregătiți-vă din timp ziua când mergeți să vedeți sau să consultați ofertele magazinelor, dar mai ales data limită a trimiterii comenzii finale.

Dacă sunteți în căutarea invitațiilor de nună cele mai potrivite, nu ezitați să vizitați magazinul online Invitatii-nunta.net. De aici puteți alege dintr-o varietate impresionantă de modele atât invitații, cât și accesorii de nuntă.