Bazine foarte moderne de înot în București

0
492
Bazine foarte moderne de înot în București

Dacă sunteți pasionat de sporturile acvatice sau dacă doriți să vă relaxați la sfârșit de săptămână înotând într-un loc foarte plăcut și modern, beneficiind de toate condițiile moderne, vă recomandăm să consultați site-ul inot-sport.ro.

            Este vorba despre o echipă de oameni foarte ambițioși – Atack Team – care au reușit să organizeze cele mai moderne cursuri de înot. Există deja contracte încheiate cu cele mai moderne bazine de înot din București! Sunt foarte utile de aici și informațiile despre cursurile de înot care se adresează copiilor care doresc să învețe să înoate sau chiar celor care doresc să practice sporturile acvatice la nivel de performanță.

            Bazinele moderne din București

            Cel mai recent contract încheiat de către echipa Atack Team este cel cu bazinul Școlii nr.190 din cartierul Berceni, sectorul 4. Acest bazin inot Sector 4 este situat, mai precis, pe Strada Nițu Vasile nr. 16. Conform acestui contract, atât elevii acestei școli cât și elevii din alte zone ale capitalei vor putea urma cursuri profesionale de înot cu ajutorul antrenorilor de natație și polo de aici.

            Aproape toți antrenorii cu care colaborează această echipă sunt foști sportivi de performanță care stăpânesc foarte bine arta sporturilor de apă.

            Oferta este valabilă pentru toate categoriile de vârstă de copii, precum și pentru adulți. Dacă aveți probleme cu frica de apă sau dacă ați mai încercat să înotați însă nu ați reușit acest lucru, puteți apela la serviciile profesionale ale unui antrenor personal. În felul acesta sunt șanse mult mai multe de a învinge toate obstacolele!

            Locația aceasta este recomandată și pentru persoanele care doresc să se relaxeze înotând, pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizică în apă, precum și pentru cei care doresc să urmeze cursuri moderne de gimnastică Aqua Gym.

            Tipurile de abonamente și ofertele de prețuri pentru toate categoriile de servicii furnizate le găsiți postate în detaliu pe site-ul echipei Atack Team – inot-sport.ro!

            Cum arată noul bazin de înot unde puteți înota mai ales în zilele foarte călduroase?

            Este vorba despre un bazin de înot dotat cu un sistem foarte performant de filtrare, recirculare și tratare a apei, în primul rând. De asemenea, există aici și un foarte modern sistem de încălzire și climatizare bazat pe două centrale de tratare a aerului cu recuperator de căldură. Datorită acestor două sisteme, apa este permanent încălzită. De asemenea, aceasta are un PH corespunzător și este continuu tratată, fiind în parametrii normali de igienă și siguranță.

            Există vestiare foarte moderne, dușuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic și pentru echipamentul sportiv, complet și modern amenajate.

            Alte locații bune pentru înot în București

            Bazinul Facultății de Medicină din București este, de asemenea, un loc foarte frumos și modern, recomandat pentru înot. Acesta este principalul motiv pentru care această firmă a decis încheierea unui contract de colaborare cu acesta.

            Aici sunt organizate cursuri de înot pentru copii dar și pentru adulți, cursuri de performanță de natație și polo, cursuri de recuperare kinetoterapeutică, ședințe de agrement, ședințe de recuperare și inot cu antrenor personal, etc.