Caracteristicile serviciului de inchirieri masini

0
708
Caracteristicile serviciului de inchirieri masini

Astazi, in lume exista un numar mare de companii de inchiriere. Desigur, nu toate pot fi reprezentate pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde soseste zborul tau.  Asadar, poti alege o masina, costul, lista serviciilor suplimentare si multe altele de la firma de inchirieri masini Cluj-Napoca aeroport RINO Rent a Car, care este mai potrivita pentru tine. Poate te gandesti ca sediul companiei de inchirieri masini este situat in afara aeroportului si va trebui sa astepti. Poti fi sigur ca alegand firma RINO Rent a Car, masina pe care ai ales-o te va astepta in parcare.  Soferul care face predarea sau primirea masinii, te va ajuta sa iti incarci sau sa-ti descarci bagajele din portbagaj si va completa toate documentele necesare. 

RINO Rent a Car – 4 limbi straine vorbite

La primirea masinii ti se va explica in cel mai clar mod care este procedura de returnare a unei masini. De asemenea, daca nu stii la perfectie limba, nu trebuie sa iti faci probleme in privinta comunicarii, deoarece angajatii firmei vorbesc patru limbi, si anume: romana, engleza, germana si maghiara. Pentru strainii si cetatenii care sosesc la Cluj-Napoca pentru o intalnire de afaceri sau o excursie, este mai bine sa se asigure ca o masina ii asteapta la iesirea din terminal. Acest lucru le va permite sa economiseasca semnificativ bani, efortul si timpul. Firma RINO Rent a Car ofera clientilor sai obisnuiti un serviciu rentabil – inchirierea unei masini fara sofer sau cu sofer, in functie de preferintele clientului.

Caracteristicile serviciului de inchirieri masini

Daca doresti sa te deplasezi imediat intr-o masina confortabila dupa sosirea cu avionul in aeroport, lasa o solicitare managerilor firmei RINO Rent a Car, contactandu-i telefonic sau scriind un e-mail. Dupa clarificarea tuturor detaliilor (perioada de inchiriere, marca, modelul, echipamentul auto, teritoriul de utilizare, nevoia de kilometraj nelimitat) si incheierea unui contract, se specifica ora de sosire pentru a livra masina. Angajatul oferit de firma de inchirieri masini aeroport, te va astepta chiar la iesirea din terminal, pentru a-ti transfera cheile masinii. Timpul de asteptare dupa debarcare, petrecut pentru controlul pasaportului si alte proceduri, nu se plateste suplimentar.

Avantaje RINO Rent a Car

Avantajele inchirierii unei masina de la firma RINO Rent a Car sunt urmatoarele:

pret fix accesibil, o mare selectie de masini de clasa economica, medie, de afaceri, o procedura simpla pentru extinderea valabilitatii serviciului, repararea si inlocuirea consumabilelor (incluse in pret) si multe altele. De asemenea, poti deveni un client obisnuit chiar de la prima comanda. Acest lucru iti ofera oportunitatea de a beneficia de reduceri, tarife speciale, oferte promotionale, in functie de anotimp. Masinile pe care le poti inchiria sunt urmatoarele: Opel Corsa – Clasa Compact, VW Pasat automat – Clasa Full Size, Audi A6- Clasa Premium, Ford Focus SW – Clasa Intermediate, Skoda Rapid 2019 – Clasa Intermediate, Renault Symbol – Clasa Standard, Voslkswagen Golf, Skoda Fabia, Skoda Octavia 2018, Dacia Logan 2019 – Clasa Economy si multe altele. Perioada minima de inchiriere a unei masini este de 72 de ore, indiferent de distanta parcursa. Pretul de inchiriere al unei masini include rovinieta, asigurare obligatorie RCA si asigurare CASCO. Alegerea este a ta.