Cele mai bune 5 titluri pentru acest comunicat de presă sunt: 1. Dâmbovița recrutează agenți de poliție pentru permise de conducere și înmatriculări 2. Oportunități de carieră la Serviciul de Permise și Înmatriculări din Dâmbovița 3. Două posturi de agenți vacanți la Serviciul de Permise din Dâmbovița 4. Noi angajări la departamentul de permise auto și înmatriculări din Dâmbovița 5. Serviciul de Permise Dâmbovița scoate la concurs două funcții de agent de poliție

0
19

Recrutări în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița anunță scoaterea la concurs a două posturi vacante de agenți de poliție, funcții de execuție, prin încadrare directă:

– 1 post de agent arma Evidență auto, domeniul de activitate: Permise de conducere și examinări
– 1 post de agent de poliție, domeniul de activitate: Înmatriculări vehicule

Candidații interesați trebuie să îndeplinească condițiile de participare specificate în anunțul de concurs. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției, într-un termen limită comunicat.

Această recrutare vine în contextul asigurării resurselor umane necesare pentru eficientizarea activității Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița și îmbunătățirii serviciilor oferite cetățenilor din județ.

Posturile vacante reprezintă o oportunitate pentru profesioniști din domeniu de a se alătura echipei, contribuind la îmbunătățirea continuă a activității instituției.