Cele mai bune aplicații de mobil la care poți urmări filme, sport sau asculta muzică

0
915

Numărul oamenilor care se uită la televizor scade pe zi ce trece, iar platformele digitale câștigă tot mai mulți abonați. Fie că e vorba de filme, sport sau muzică, numeroși oameni preferă aplicațiile care le furnizează conținut de calitate direct pe telefon sau tabletă.

Tocmai din acest motiv vă prezentăm o listă cu aplicații de succes în România pe care poți urmări filme, evenimente sportive sau să asculți muzică.

1. Netflix

Este o platformă populară la nivel internațional pe care poți urmări filme și seriale. De câțiva ani este disponibilă și în România, iar numărul celor care plătesc un abonament lunar este de aproximativ 600 de mii.

Există trei tipuri de abonamente: Basic – costă 7.99 euro lunar, iar calitatea este HD (720p) și poate fi folosit pe un singur dispozitiv; Standard – costă 9.99 euro lunar, calitatea video este full HD (1080p) și poate fi folosit pe două dispozitive simultan; Premium: costă 11.99 euro lunar, calitatea video este 4K + HDR și poate fi folosit pe patru dispozitive simultan.

Netflix se face remarcat printr-o interfață foarte ușor de folosit plus o ofertă impresionantă ce conține seriale de top, filme premiate și multe producții proprii.

2. HBO GO

O altă aplicație de filme și seriale ce este disponibilă în România. Există un singur abonament standard, de 3.99 euro pe lună. HBO Go are mai puține filme și seriale decât Netflix, dar obișnuiește să vină constant cu multe titluri noi. Pe HBO Go se găsesc, de asemenea, și multe producții în limba română.

3. Unibet Sports App

Pasionații sportului apreciază foarte mult Unibet Sports App – aplicația de pariuri sportive de la Unibet. Dacă o instalezi, ai acces și la Unibet TV, acolo unde poți urmări evenimente sportive live, grație serviciului de live streaming oferit gratuit. Ai nevoie doar de un cont la agenția Unibet și să ai fonduri în balanță sau să fi plasat un pariu în ultimele 24 de ore. Unibet TV are o ofertă impresionantă de transmisiuni live streaming: meciuri de fotbal din campionate de top, turnee de tenis, meciuri de handbal și din NBA, dar și multe alte sporturi. Trebuie menționat și că evenimentele transmise de Unibet TV nu au delay, iar multe transmisiuni sunt chiar mai rapide decât cele pe care le vedem la televizor.

4. YouTube Premium

Începând cu anul trecut, Youtube a lansat aplicația YouTube Premium, pe bază de abonament lunar. Prețul este de 26 de lei pe lună, iar în schimbul acestei sume vei avea acces la muzică fară reclame, vei putea asculta pe fundal și vei putea face descărcări din serviciul YouTube Music. De asemenea, și pe platforma de bază YouTube vei beneficia de conținut fară reclame, redare pe fundal, descărcări și de creații YouTube Originals.

5. Spotify

Spotify este un serviciu muzical tot mai popular în țara noastră, ce se face remarcat printr-o ofertă extrem de diversificată. Găsești muzică de toate genurile, inclusiv melodii românești, dar și cu vechime. Prima lună este gratuită, iar apoi prețul unui abonament este de 4.99 euro pe luna. În plus, prin intermediul Spotify poți asculta și numeroase podcasturi.

Licența nr. L1160657W000330