Cele mai importante caracteristici ale unui pat de cosmetică bun

0
999
cele mai importante caracteristici ale unui pat cosmetică bun

Indiferent că este vorba despre un pat cosmetică sau că în discuție intră un pat masaj utilizat acasă pentru terapie personală sau într-un salon de specialitate, investițiile au ca scop alegerea celui mai bun produs. Mai multe caracteristici influențează calitatea unui pat pentru cosmetică și toate acestea se materializează în factori importanți de decizie la momentul achiziției.

De ce saloanele au nevoie de un pat cosmetică?

Terapia prin masaj este cu siguranță o experiență relaxantă și revitalizantă, care implică utilizarea celui mai bun mobilier. Pentru masajul cosmetic este, de asemenea, nevoie de un dispozitiv comod pe care clientul să se așeze. Un astfel de produs poate fi descris simplu: un scaun sau un pat dotat cu elemente capabile să se încline în zona capului, a picioarelor sau a pernelor, cu scopul de a asigura confortul și poziția optimă persoanei care îl utilizează. Modelele competitive pot fi realizate inclusiv fără mânere, iar cele mai multe sunt confecționate dintr-o tapițerie groasă și fină, ușor de curățat, folosită cu precădere într-un mediu profesional.

Paturi clasice

Există mai multe tipuri de paturi pentru masaj dintre care cumpărătorul îl poate alege pe cel mai bun. Sunt variante clasice, portabile, electrice, pliabile, pentru reiki sau chiar hidraulice. Paturile clasice arată foarte profesional și sunt mai rigide, ceea ce favorizează relaxarea. Sunt utilizate în mod special pentru masaj sau în saloanele de înfrumusețare. De asemenea pot fi folosite și în cabinetele medicale.

De cele mai mult ori, în cadrul unui salon, spațiul pentru depozitare se va amplasa sub cadrul în care sunt amplasate prosoapele și accesoriile, țesăturile și produsele pentru îngrijire la care personalul are nevoie de acces rapid. există și modele de paturi de cosmetică care facilitează ridicarea anumitor părți ale corpului pentru confort sporit.

Paturi electrice

Paturile electrice sunt cele care folosesc inovațiile din prezent și facilitează modificarea parametrilor pentru confort. Paturile de genul acesta pot fi ridicate sau coborâte în funcție de necesități. Piesele sunt susținute pe picioare din metal groase și au circuite electrice care permit ajustarea înălțimii. În cele mai multe cazuri înălțimea se poate modifica utilizând pedale care se amplasează pe podea.

Paturile electrice sunt robuste, similar celor clasice, dar au un preț mai mare comparativ cu acestea. De asemenea, paturile electrice nu se pliază și sunt destul de greu de transportat din cauza greutatii mari, însă multitudinea de beneficii aduse fac ca investiția să merite.

Paturi portabile

Cei mai mulți terapeuți apelează însă la modele portabile pentru că permit deplasarea ușoară și au costuri mici. Sunt foarte utile în special pentru persoanele care nu știu unde urmează să lucreze, daca vor avea un cabinet sau vor presta servicii door to door.

Paturile portabile sunt cel mai simplu de utilizat, dispun de un cadru confecționat din aluminiu, foarte ușor de transportat și de manevrat și pot fi strânse și mutate oriunde este nevoie de ele. Variantele pliabile nu sunt cu mult diferite de paturile clasice în ceea ce privește forma și funcționalitățile.