Cum se cumpără o masă de tenis în funcție de performanță? Îți oferim soluția!

0
830
Cum se cumpără o masă de tenis

Celor care își doresc să achiziționeze o masă de tenis practică și eficientă, specialiștii le aduc în prim plan o serie de factori care trebuie luați în calcul la momentul achizitiei. La modul general, tenisul este o activitate foarte potrivită prin care cei care îl practică se pot recrea, în mod particular, tenisul de masă este cea mai buna soluție care poate fi pusă în practică atunci când se dorește o metodă eficientă de relaxare.

Deoarece ideea de a plăti ocazional pentru închirierea unei mese de tenis nu este uneori posibilă, iar dacă este la îndemână implică unele costuri, tot mai multe persoane caută cea mai bună masă de tenis pe care să o cumpere și să o folosească acasă.

Oferta existentă pe piață este foarte bogată, doar că investiția este una considerabilă, motiv pentru care în momentul cumpărării trebuie să se țină cont de unul dintre cei mai importanți factori – anume, nivelul de performanță pe care îl ating cei care o vor utiliza.

Ce înseamnă nivelul de performanță în raport cu masa de tenis?

Nivelul la care va fi folosită masa de tenis indică performanța pentru care aceasta trebuie să eficientă. Se va utiliza pentru relaxare sau pentru competiții și antrenamente? Acesta este primul și cel mai important criteriu în funcție de care se va alege un model de masă de tenis bun.

În momentul în care tenisul de masă este doar un hobby sau o simplă activitate de care fiecare persoană se va bucura în mod ocazional acasă, va fi nevoie de o masă normală și ușoară. În acest caz, cumpărătorul trebuie să fie atent doar la dimensiunile pentru depozitare și la portabilitate. Aceste mese au un preț mai mic prin comparație cu mesele profesionale și pot fi instalate în orice loc din casă sau din curte. Cea mai comună amplasare este în garaj.

Pentru jucătorii care se antrenează acasă este nevoie de mese mai complexe, care intră în categoria meselor semi profesionale. Acest gen de masă de tenis este foarte ușor de remarcat. Are o grosime a blatului și a picioarelor mai mare, materialul este de bună calitate, este mai rezistent și mai robust și, nu în ultimul rând, permite exersarea zilnică fără să se deterioreze.

Mesele de tenis care se folosesc in scopuri profesionale sunt mult mai performante. Pentru că miza este mai mare, modelul ales trebuie să dețină certificatul de la International Table Tenis Federation, numit și certificat ITTF. Acest certificat este acordat de catre experții în acest sport. Tot specialiștii sunt și cei care stabilesc standardele în funcție de care mesele care vor primi certificaul ITTF și care se pot încadra în gama profesională.

Prețul nu este cel mai important factor în alegerea unei mese de tenis. Un model foarte scump nu este neeapărat unul de maximă performanță. Doar certificatul ITTF poate garanta că masa cumpărată este una potrivită pentru competiții și pentru uz profesional. Ținând cont de performanță, dar și de brand, prețul poate varia.