Cum iti cumperi corect o statie de epurare pe care sa o instalezi in cel mai scurt timp?

0
428
Cum iti cumperi corect o statie de epurare pe care sa o instalezi in cel mai scurt timp?

Atunci cand vrei sa iti cumperi o statie de epurare, cea mai buna varianta este aceea de a achizitiona un pachet asa cum sunt cele de pe Ekoinstal, care au in pachet tot ce ai nevoie. Iata sfaturile noastre pentru a achizitiona o statie de epurare de foarte buna calitate, care sa functioneze in parametri optimi.

  1. Alege un kit inca de la bun inceput

In loc sa cumperi o statie de epurare pe bucati sau sa achizitionezi accesoriile separat, cea mai buna varianta este ca cumperi de la bun inceput un kit, care sa aiba toate elementele componente ale sistemului, inclusiv imbinarile si tot ce inseamna tevi. Cu ajutorul unui astfel de sistem, este mult mai usor sa ajungi la rezultatele dorite, scutind multe drumuri si facand chiar economii. Daca alegi sa cumperi kitul de pe Ekoinstal, obtii si o reducere variabila, in functie de pachetul pe care il comanzi.

Un alt avantaj al cumpararii unui kit este faptul ca toate componentele iti sunt livrate la usa, fara sa fie necesar sa te deplasezi dupa ele.

  1. Cumpara o statie de epurare moderna

Atunci cand vrei sa te bucuri de cele mai mari avantaje de la statia ta de epurare, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai cumparat o statie moderna, care sa iti ofere mai multe avantaje. La o statie de epurare moderna nu exista piese in miscare ceea ce inseamna ca nu exita posibilitatea ca statiile sa se strice usor. In plus, robinetii si conductele sunt in majoritatea cazurilor in plastic, ceea ce inseamna ca nu se vor coroda. Piesele sunt ieftine, deci costurile si investitiile sunt reduse, datorita designului simplu si foarte practic si datorita volumului mic, greutatii mici si manevrabilitatii usoare.

O statie moderna, asa cum este si cea de pe Ekoinstal, nu are nevoie de un spatiu mare de montaj. Sunt statii de epurare individuale, care pot sa se monteze repede, in una sau in doua zile sau care pot sa fie puse in functiune pe loc. Apele care rezulta din aceste statii de epurare moderne, pot sa fie utilizate din nou pentru a uda gradina, pentru a spala masina sau pot sa fie deversate in sistemul de drenaj, fara sa pui mediul in pericol.

Avand in vedere toate aceste aspecte, cea mai buna alegere pe care o poti face este aceea de a comanda produsele de pe un site asa cum este Ekoinstal, unde gasesti statii de epurare moderne, dar si gama completa de accesorii pentru ele, astfel incat, odata ce ai primi coletul sa fie necesar doar sa chemi instalatorul si sa montezi statia.