Cum sa inchiriezi o masina la un pret accesibil

0
909
Cum sa inchiriezi o masina la un pret accesibil

Gasirea celei mai bune oferte pentru inchirierea unei masini poate fi o experienta frustranta, cu atat de multe optiuni disponibile online. Daca esti la fel ca multi alti calatori, este normal sa petreci multe ore navigand pe internet pentru a gasi cel mai bun pret. Unele scurtaturi te pot ajuta sa gasesti masina potrivita la un pret accesibil.

Selectarea companiilor de rent a car

Nu toate companiile de inchirieri auto din Bucuresti sunt la fel, si este important sa intelegi modul in care fiecare functioneaza. Factorii pe care trebuie sa ii iei in considerare inainte de a decide cu privire la o anumita companie de inchirieri auto includ preturile, tipurile de autovehicule disponibile, taxele de serviciu si locatiile. Toate acestea pot schimba drastic experienta ta in procesul de inchiriere de masini. Ia in considerare factorii care sunt cei mai importanti pentru tine. Daca este vorba de pret, poate fi necesar sa sacrifici luxul. Daca preferi confortul, poate fi necesar sa sacrifici pretul. Orice cerinta speciala te poate costa in plus, mai ales daca preferi sa inchiriezi masina doar pentru dus, si sa nu fii nevoit sa o returnezi la aceeasi locatie. Dar, nu toate companiile de rent a car ofera aceasta posibilitate, asadar este nevoie sa specifici inainte de a inchiria masina, cerintele pe care le ai.

Cauta pe site-urile de calatorii

Principalele agentii online pentru vacante si calatorii, negociaza cu companiile de inchirieri auto pentru a obtine tarife competitive. Intrucat acestea concureaza mereu pentru clienti, poti obtine adesea oferte mai bune cu ajutorul lor, decat in persoana sau prin telefon. Retine ca, la fel ca la biletele de avion, cu cat rezervi din timp, cu atat mai mic va fi pretul de inchiriere al masinii. De asemenea, incearca sa utilizezi date flexibile pentru a obtine preturi mai bune.

Cum poti obtine un pret mai mic

Multi factori pot determina preturile. Tarifele pot varia in functie de tipul de preluare. Daca masina se ridica de la aeroport, dintr-o anumita zona a orasului, ziua si ora preluarii, si multi alti factori, pot influenta pretul masinii. De exemplu, preluarile de la agentia locala de inchiriere auto, la sfarsitul saptamanii, ofera adesea cea mai buna afacere, dar asta nu este o regula pentru toate agentiile.

Evita sa inchiriezi o masina de la aeroport. Aeroportul are o audienta captiva, iar cand vanzatorii au un public captiv, tind sa taxeze mai mult pentru asta. Acest lucru se aplica si in cazul agentiilor de inchirieri auto care se afla in aeroporturi: majoritatea dintre ele adauga taxe suplimentare, deoarece stiu ca pot. Este mult mai ieftin sa rezervi o masina de la o agentie din cartier (sau o locatie in apropierea aeroportului), in loc sa faci asta direct din aeroport. Este chiar mai ieftin sa ridici masina din orice alta locatie din oras, si sa iei un taxi de la aeroport pentru a ajunge la destinatie.

Cauta reduceri sau coduri promotionale

Aceste coduri de reduceri sunt adesea disponibile prin intermediul programelor de recompense, al cartilor de credit si al asociatiilor de masini. Majoritatea au reduceri sau puncte pe care le poti castiga. Aceste companii si asociatii lucreaza din greu pentru a mentine clientii loiali, si au intotdeauna noi oferte, reduceri si recompense pentru a ajuta clientii fideli sa economiseasca bani.