Cum să servești corect narghilea oaspeților – sfaturi practice

0
419
Cum să servești corect narghilea oaspeților – sfaturi practice

Pentru a servi narghilea frumos oaspeților, trebuie să ții cont de 3 componente importante. Ele formează impresia generală a atmosferei și a distracției. Și nu contează dacă oaspeții sunt acasă sau într-o cafenea, pub etc. servind o narghilea, deoarece aceste 3 componente trebuie respectate. Gustul narghilelei joacă un rol important, dacă nu chiar un rol cheie. Narghileaua ar trebui să fie plăcută, bogată, tutunul trebuie amestecat corespunzător dacă se pregătește un amestec. Cu siguranță ar trebui să existe oameni în companie, cărora ar trebui să le placă gustul și aroma de narghilea. Se întâmplă, să nu poți mulțumi pe toată lumea. Cu toate acestea, există parfumuri clasice care se potrivesc tuturor. Pepene verde, pepene galben, portocală, struguri, piersici. În acest caz, ar trebui să optezi pentru arome mai clasice.

Narghilea – Aspect

O narghilea ar trebui să fie bine îngrijită și elegantă. Nu trebuie să fie foarte mare sau foarte scumpă. In magazinul online narghileadeluxegipteana.ro există modele de calitate lux, la prețuri accesibile pentru uz casnic sau pentru cluburi. Principalul lucru este ca toate piesele să fie curățate, bine îngrijite și să nu fie deteriorate. Acordă o atenție deosebită creuzetului. Dacă este din argilă trebuie schimbat la 2-3 luni, dacă este din silicon profesional, la 6-7 luni. Narghileaua trebuie servită într-o atmosferă relaxată. Poate fi însoțită de sucuri, ceai, cafea sau alte băuturi, dar fără alcool. Aceasta este o combinație prost aleasă. Muzica trebuie să fie discretă, să existe jocuri de societate, lumini obscure – toate acestea creează un mediu care afectează favorabil senzația de fumat din narghilea. Este important să obții emoții vii, să-ți amintești cu plăcere această zi și să te distrezi cu prietenii.

Cum să servești corect o narghilea oaspeților?

Pentru ca seara să fie un succes, iar invitații tăi să aibă cele mai strălucitoare emoții, folosește recomandările care te vor ajuta să servești corect narghileaua. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să urmezi cu strictețe toate sfaturile. Dar unele dintre ele vor ajuta la crearea unei atmosfere speciale și vor da tonul serii. Întreabă oaspeții dacă ar dori o narghilea. În cele mai multe cazuri, dacă au chef de o astfel de seară, răspunsul va fi da. Dar există posibilitatea ca mulți oaspeți să nu vrea să fumeze, și atunci nu este nevoie să insiști. Când începi să pregătești narghileaua, petrece timpul cu oaspeții, discută sau ajută-i să se distreze cumva. Deja în acest moment, se pot concentra la procesul de fumat. Pune cărbunii, pregătește creuzetul cu tutun. În acest moment, nu ar trebui să fii distras. Dacă cineva dorește obsesiv să te „ajute”, nu refuza. Poți să-i dai sarcini secundare, de exemplu, să pună apă în recipientul de sticlă. Dacă cineva te întreabă despre procesul de pregătire, nu refuza și spune-i cum se întâmplă totul și de ce. Muzică plăcută, gustări, băuturi calde sau reci și o narghilea bine pregătită și bine întreținută, acestea sunt principiile de bază pentru a crea o atmosferă incredibil de plăcută și confortabilă. Ține cont de ele și invitații tăi vor fi cât mai mulțumiți. Te vor căuta pentru o nargilea, pentru că s-au simțit bine la tine.