Cum anume se poate face combaterea acneei cu ajutorul acidului salicilic (BHA)?

0
657
Crema Antiacneica

Prezenţa acneei este neplăcută. Ea apare atât la adolescenţi, cât şi la adulţi şi are un aspect nedorit. Este întotdeauna una dintre situaţiile care necesită atenţie din partea celor care doresc să aibă un ten impecabil şi o stare de sănătate bună. Poţi descoperi faptul că poţi folosi produse cu acid salicilic  care te vor ajuta să îndepărtezi problemele asociate cu acneea.

Iată cum anume poți combate acneea cu ajutorul acidului salicilic sau BHA şi ce este acidul salicilic:

  • Care este cauza acneei? Când apare şi care sunt factorii declanşatori?

Acneea apare de cele mai multe ori în adolescenţă, atunci când hormonii îşi schimbă structura în corp şi când persoana începe să simtă modificările asociate ce acest demers complet natural. Acneea este prezentă, mai apoi, chiar şi la adullţi, cauzele fiind diferite. Obstrucţia foliculilor de păr poate să fie una dintre cauzele des întâlnite de apariţie a acneei. Porii se înfundă cu keratină şi împiedică ieşirea firului de păr. Astfel se blochează totul, adunându-se şi bacterii şi microbi în acel spaţiu care nu mai respiră şi care se înfundă. Acneea se formează şi se multiplică.

  • Ce este acidul salicilic şi cum poate acţiona el?

Acidul salicilic sau BHA este un conținut de beta hidroxi acizi. Provine din scoarţa de salcie şi de aceea a şi primit această denumire. Este de real ajutor în ceea ce priveşte reducerea keratinei, eliminarea comedoanelor sau punctelor negre. Este important să ştii că va menţine în general o piele frumoasă dacă reuşeşti să introduci acidul salicilic în rutina ta de îngrijire.

  • Cum poţi folosi acidul salicilic pentru combaterea acneei şi care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea o rutină de îngrijire corectă?

Poţi folosi crema antiacneica de calitate pentru a reuşi să ai un ten impecabil. Acidul salicilic poate să fie folosit dimineaţa sau seara în rutina ta zilnică. Tenul trebuie să fie curăţat foarte bine şi poţi utiliza cremele antiacneice conform indicaţiilor pe care le găseşti în prospect. Acidul salicilic este perfect pentru a te ajuta să îndepărtezi impurităţile care blochează porii şi te susţine în a avea un ten frumos. Poţi folosi şi serum cu o consistenţă potrivită pentru tenul tău.

  • Tenul curat, fără acnee, se poate întreţine cu crema antiacneică şi alte produse cosmetice de calitate

Tenul acneic are nevoie întotdeauna de îngrijire suplimentară pentru a putea să îşi menţină aspectul frumos. Pentru sănătatea lui este important să foloseşti crema antiacneică şi produsele de calitate cu acid salicilic. Acestea vor avea ingrediente atent selecţionate şi vor avea proprietăţi care te vor ajuta să îndeplineşti nevoile tenului tău. Sunt construite astfel încât să te ajute să elimini microbii şi să ai porii fără impurităţi. Vor hidrata şi te vor ajuta să ai pielea catifelată.