Cum să-ți menții holul bine organizat

0
506
Cum să-ți menții holul bine organizat

Mormanul de pantofi și haine de sezon depozitarea pe hol, poate înfuria pe oricine. Dar cu un cuier hol și un pantofar vei rezolva problema. Un dulap de încălțăminte separat pe hol nu ocupă de fapt atât de mult spațiu și este practic de neînlocuit în utilizare. De asemenea, un cuier hol, oricât de îngust ar fi spațiul, tot este necesar. Astăzi, există diverse modele pentru un astfel de mobilier. De exemplu, în funcție de dimensiunea holului tău, ai putea alege un cuier de perete din PAL care nu ocupă prea mult spațiu, dar care poate suporta un număr destul de mare de haine, pălării, eșarfe, căciuli etc. Modelul funcțional cu un loc convenabil pentru pălării, eșarfe și paltoane, poate oferi confort chiar și copiilor tăi. Combină-l cu un dulap pentru pantofi, oglindă și alte module, pentru a te bucura de o casă confortabilă, cu un design modern.

Cuier pom, portmantou sau stender

O altă modalitate de a depozita hainele este cuierul pom de podea. Un astfel de model este remarcabil dacă se potrivește pe hol. În plus, poate servi și ca uscător, dacă designul său este în formă de ramuri, deoarece pe un astfel de cuier hainele pot fi agățate confortabil pe umeri, iar ”umerașul” în sine este îndepărtat de perete. Dacă în casă este posibil să amplasezi un cuier, atunci modelul de podea este cea mai bună opțiune. Pe lângă un aspect modern, cuierul impresionează prin dimensiunea sa compactă și instalarea ușoară, pentru care nu ai nevoie de unelte sau elemente de fixare.

Un stender de haine este o altă opțiune pentru a depozita cămășile, sacourile, scurtele, paltoanele, pantalonii etc.  Aceasta este o soluție practică pentru oricine și mai ales pentru cei care schimbă constant locuința. De ce să investești în dulapuri relativ scumpe și care ocupă mult spațiu, dacă poți cumpăra un portmantou sau un suport pentru haine și câteva umerașe, care ar face o treabă mult mai bună. În magazinele online vei găsi o varietate de modele care să se potrivească gustului tău.

Un pantofar pentru holul tău

Depozitarea pantofilor într-un coridor mic poate fi o adevărată provocare, iar găsirea unui echilibru între funcționalitate și estetică este ușoară. Dulapul de depozitare a pantofilor își găsește de obicei un loc la intrare. Designul și forma sa generală sunt în mare parte determinate de stilul existent și de constrângerile spațiale. Combinarea lemnului cu stilul scandinav devine o opțiune din ce în ce mai populară în rândul proprietarilor de case și economisește spațiul. Băncuța mică, cu rafturi încorporate sau doar un dulap practic, face o treabă minunată. Astfel, nu numai că vei avea un loc unde să îți păstrezi pantofii, dar vei transmite și o atmosferă fermecătoare în hol.

Un pantofar pentru hol în culoarea alb lucios, realizat din PAL, MDF sau metal poate reprezenta un element de design pentru holul tău, mai ales dacă are și șezut. Aceste dulapuri sau rafturi pentru pantofi sunt realizate în diverse culori și cu diferite numere de rafturi pentru depozitare. Dacă spațiul din gol este limitat poți alege un raft pantofi din metal și polipropilenă. Datorită capacității de a determina viziunea acestui modul și distribuția sa convenabilă internă, garantează un hol de intrare cu aspect modern. O combinație interesantă este cu o oglindă, cuier de perete sau alte module și bucură-te de o casă confortabilă cu un interior unic.

Pantofar sau organizator – cea mai bună soluție

Dacă îți place să ai o mulțime de pantofi, cu siguranță că nu ai suficient spațiu pentru a stoca întreaga ta colecție. Ei bine, este timpul să preiei controlul cu ajutorul dulapurilor pentru pantofi. Vei găsi o varietate de opțiuni de depozitare a pantofilor. Există de asemenea, multe stiluri și materiale, cum ar fi dulapuri pentru pantofi din lemn și organizatoare moderne de pantofi din metal și polipropilenă. Aici poți găsi ceea ce ai nevoie pentru a-ți menține încălțămintea în cele mai bune condiții.

Fiecare hol are nevoie de mobilier pentru depozitarea pantofilor și a hainelor. Dar de multe ori, holurile sunt înguste și nu permit amplasarea unui număr mare de piese de mobilier. De aceea, cea mai bună combinație este un pantofar, cuier hol și o oglindă îngustă de hol.