Cumpără de la noi radiatoare, calorifere, ventiloconvectoare

0
532
Cumpără de la noi radiatoare, calorifere, ventiloconvectoare

Noi, cei de la ekoinstal.ro îți prezentăm un catalog mare de radiatoare, calorifere, ventiloconvectoare, robineţi si accesorii de încălzire pentru case și apartamente la cel mai bun preț de pe internet. Am dorit să te ajutăm să faci o alegere competentă, și în acest sens, am adăugat specificații tehnice detaliate, fotografii și recenzii, precum și detalii despre livrarea comenzilor. Din magazinul nostru online poți cumpăra cele mai achiziționate tipuri de elemente de încălzire în 2020 și componente populare: oțel, bimetalic, aluminiu, ecrane pentru radiatoare (grile). După înlocuirea dispozitivelor vechi din fontă, nu numai că vei avea mai multă căldură, ci vei reuși să economisești și spațiul folosind calorifere plate.

În plus, vei putea adăuga noi elemente, crescând astfel zona de încălzire. Atunci când faci o achiziție de la noi, vei primi numai bunuri de înaltă calitate și fiabile, cu o garanție de la producătorul oficial. Radiatoarele și caloriferele sunt unele dintre elementele principale de încălzire pentru orice cameră. Există mai multe tipuri de radiatoare de încălzire: oțel, aluminiu etc. Pentru fiecare sistem de încălzire, fie că este vorba de o centrală termică de apartament, fie că este vorba de un sistem centralizat, în magazinul nostru online vei găsi elemente adecvate sistemului tău de încălzire. Pentru case private, radiatoarele cu elemenți din aluminiu sau cu panou de oțel sunt cele mai potrivite. Aceste radiatoare sunt proiectate pentru presiune scăzută și au o disipare ridicată a căldurii. 

Cele mai potrivite pentru a crea un design sofisticat

Pentru sistemele urbane, recomandăm modelele bimetalice care sunt cele mai potrivite. Principala caracteristică distinctivă a radiatoarelor bimetalice este că acestea constau din două metale, oțel și aluminiu, și anume: în interiorul carcasei de aluminiu există un miez de oțel. Datorită acestei tehnologii, distrugerea radiatorului nu are loc sub influența mediului alcalin agresiv al sistemului de încălzire centralizat. Radiatoarele tubulare din oțel sau fontă pe care le găsești în magazinul nostru online ekoinstal.ro sunt cele mai potrivite pentru a crea un design sofisticat în casa ta. Radiatoarele tubulare din oțel au un design nostalgic interesant, au o gamă largă de culori și pot fi realizate în aproape orice dimensiune. Radiatoarele tubulare pot fi, de asemenea, instalate în sistemul de încălzire centralizat, dar parametrii presiunii de funcționare și de presiune ar trebui să fie verificați de un instalator.

Radiatoare și ventiloconvectoare moderne

De asemenea, în magazinul nostru online poți găsi radiatoare moderne din oțel care sunt decorate într-un design unic. Putem oferi clienților noștri radiatoare cu panou, radiatoare de baie la prețuri destul de favorabile, într-o varietate de dimensiuni și suprafețe. Printre acestea se numără construcții de tip profil. Aceste produse au o suprafață ondulată cu conexiuni pe partea laterală, inferioară și centrală a corpului. Radiatoarele plane sunt de asemenea disponibile cu elemenți din aluminiu, cu posibilitatea de a alege numărul de elemenți dorit.  Dacă ai geamuri panoramice în casă, atunci, noi îți supunem atenției ventiloconvectoare de podea. Acest tip de ventiloconvector este perfect pentru un apartament cu presiune scăzută în sistemul de încălzire. Poți găsi informații despre toate radiatoarele, caloriferele și ventiloconvectoarele prezentate mai sus pe paginile site-ului nostru web, iar experții noștri te vor ajuta să alegi caloriferele potrivite pentru casa ta.