De ce a izbucnit conflictul între persoane în I.L. Caragiale?

0
27

Conflict violent între mai multe persoane în I.L. Caragiale – Intervenție a poliției

La data de 7 mai, în jurul orei 17:17, poliția a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112 de către o femeie de 43 de ani din comuna I.L. Caragiale cu privire la un conflict violent între mai multe persoane.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a restabili ordinea și a preveni escaladarea situației.

La sosirea echipajelor, conflictul se manifesta încă, iar polițiștii au intervenit prompt pentru a separa părțile implicate și a pune capăt violențelor. În urma verificărilor, a reieșit că dispute între mai multe persoane au degenerat într-o confruntare fizică.

Poliția a întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la izbucnirea violențelor, precum și identitatea tuturor celor implicați. Vor fi luate toate măsurile legale pentru sancționarea celor vinovați și prevenirea unor incidente similare pe viitor.

Comunitatea din I.L. Caragiale a fost șocată de această situație de violență, iar autoritățile fac apel la calm și responsabilitate din partea tuturor cetățenilor, promițând o investigație amănunțită și o abordare fermă pentru restabilirea ordinii publice.