Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei sărbătorită la Giurgiu

0
23

Ziua Victoriei și a Europei marcată în Parcul Alei din Giurgiu

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, împreună cu cei doi viceprimari, Ionel Muscalu și Marian Damian, au participat astăzi la evenimentele organizate în Parcul Alei din Giurgiu. La eveniment au fost prezenți și prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, și cei doi vicepreședinți, Cristian Anculescu și Elisabeta Mihalcea.

Evenimentul a marcat Ziua Victoriei în Europa – 8 mai, precum și Ziua Europei. În cadrul manifestărilor, au avut loc depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor, pentru a comemora victoria asupra fascismului și a sărbători unitatea și diversitatea continentului european.

Prin prezența oficialităților locale și județene, evenimentul a evidențiat importanța istorică a acestor zile, precum și angajamentul comunității din Giurgiu față de valorile europene. Celebrarea Zilei Victoriei și a Zilei Europei reprezintă o oportunitate de a reflecta asupra sacrificiilor trecutului și a construi o uniune europeană mai puternică și mai unită.