Haine moderne pentru sezonul de toamnă

0
537
Haine moderne pentru sezonul de toamnă

Sezonul de toamnă a sosit! Mai aveți puțin timp la dispoziție pentru a finaliza cumpărăturile pentru sezonul ploios și pentru cel friguros. Toamna nu și-a intrat în drepturi depline, deocamdată! Pentru a fi în ton cu moda, aveți nevoie de pulovere groase, cardigane lungi, geci și încălțăminte în ton cu anotimpul.

Geci pentru bărbați

Pentru persoanele care doresc să cumpere lucruri de o calitate excelentă, putem face o recomandare foarte interesantă. Este vorba despre un catalog online de modă care conține doar 329.625 de produse, atât pentru femei cât și pentru bărbați – Miomoda.ro. Oferta de geci pentru bărbați include 3229 de modele de geci barbati realizate de către 206 branduri. Modelele furnizate de către magazinul partener Boutique Mall sunt foarte interesante și de actualitate.

Herno Quilted Down Jacket este un model interesant de geacă. Produsul este disponibil în mărimi diferite 48, 52, 54 și mărimea 56. Nu este singurul produs Herno din colecția acestui magazin. Modelul acesta este de culoare bleumarin. Materialul este matlasat. Jacheta se închide în față cu ajutorul unui fermoar și a doi nasturi mari. Jacheta are glugă. Prețul produsului este de 3066 de lei. Transportul este gratuit. Puteți returna produsul, dacă nu este pe placul dumneavoastră, respectând anumite condiții.

Peuterey Patchwork Jacket „Mix” este un alt produs comercializat de către același magazin partener. Este un produs dedicat zilelor foarte friguroase și ploioase de toamnă sau iarnă. Foarte potrivit pentru tineri. Este vorba despre o jachetă foarte modernă din material tip fâș, închisă în față cu fermoar. În partea stângă este aplicat un buzunar mare, negru. Mai are alte două buzunare laterale.

Sunt 3 mărimi disponibile în stoc în momentul de față: M, L și XL. Livrarea se realizează în mod GRATUIT. Produsul poate fi returnat în termen de 14 zile, dacă nu este pe gustul dumneavoastră. Prețul produsului este de 3375 lei.

Geci pentru femei 

Oferta magazinului de modă Miomoda.ro include 3118 modele distincte, realizate de 206 branduri. Toate sunt produse de o calitate deosebită realizate de către case de modă celebre, în întreaga lume: Saint Laurent, Valentino Garavani, Adidas, Lardini, ETRO, etc. Modelele sunt foarte elegante și frumoase. Va fi foarte greu să faceți o alegere pentru acest sezon!

Valentino Garavani Garavani Jacket este un model pe care îl recomandăm pentru zilele mai însorite de toamnă. O jachetă cu mâneci scurte, simplă și foarte călduroasă. Închiderea este ascunsă. Mânecile sunt scurte și conțin o margine matlasată. Puloverele se vor vedea foarte frumos și trebuie să fie foarte groase. Produsul este disponibil în mai multe mărimi și poate fi returnat, dacă nu este pe placul dumneavoastră. Prețul produsului este de 10.622 de lei. Transportul pentru acest produs este complet GRATUIT.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse care vă pot ajuta să alegeți ceva nou, pentru garderoba dumneavoastră din această toamna. Nu doar categoriile geci femei, pulovere femei sau paltoane femei, paltoane bărbați, etc. sunt interesante. Catalogul de modă Miomoda.ro este foarte amplu, cu foarte multe categorii de produse, comercializate de foarte mulți parteneri importanți din domeniul Fashion.