Idei pentru o nuntă de vis!

0
560
Idei pentru o nuntă de vis

În zilele noastre visele devin cu multă ușurință realitate! Este un lucru frumos care demonstrează faptul că începem să trăim într-o lume mai bună! Oferta de servicii este din ce în ce mai diversificată în zilele noastre. Mulți antreprenori au înființat mici companii care oferă produse și servicii diversificate și de foarte bună calitate. Este un lucru pe care îl sesizăm zi de zi și care ne bucură din ce în ce mai mult!

          De ce idei pentru o nuntă de vis?

          Nunta reprezintă un eveniment atât de deosebit încât merită toată atenția din partea noastră! Considerăm utilă orice recomandare și orice sugestie care ar putea transforma nunta unor tineri într-un eveniment cu totul deosebit.

          „Reușita oricărui proiect stă în detalii” afirma producătorul de film David O. Selznick. Și așa este!

Închiriază o limuzină pentru cea mai importantă zi din viața ta!

          Este un lucru care poate transforma orice fel de eveniment special în ceva cu totul inedit și modern. Este un lucru foarte ușor de realizat în primul rând și nu mai este deloc foarte costisitor. Din ce în ce mai multe firme din Romania oferă astăzi servicii de inchiriere limuzină la prețuri foarte convenabile. Oferta este valabilă atât pentru București cât și pentru celelalte orașe din țară!

          Modelele de mașini tip limuzine sunt foarte variate și frumoase. Vă puteți bucura și dumneavoastră și mirii sau invitații de modele moderne de limuzină precum Cadillac, Hummer, Lincoln, Chrysler, Hover, etc.

          Interioarele unor astfel de mașini sunt cu adevărat exotice, începând cu banchete realizate din piele naturală, podele semitransparente, iluminare specială (fibră optică!), sisteme audio ultra performante. În interior pot fi pregătite baruri ergonomice, frapiere moderne, cupe de șampanie, etc.

          Toate aceste detalii pot fi stabilite în detaliu cu firma de închirieri limuzină la care apelați.

Care sunt costurile pentru închirierea unei limuzine pentru un eveniment special?

          Costurile sunt variate în funcție de tipul limuzinei pe care doriți să o închiriați și nu mai sunt deloc mari. Spre exemplu, sunt firme în Romania care oferă prețuri cuprinse între 250-650 lei/oră. Alte firme practică tarife pentru curse și nu pentru numărul de ore de utilizare!!

          O altă opțiune pentru un eveniment atât de deosebit este închirierea de mașini de epocă. Astfel puteti oferi un plus de romantism persoanei iubite, prietenilor, părinților sau nașilor. Invitații pot fi plăcut surprinși de o astfel de surpriză!

          Și pentru această categorie de mașini exista o ofertă foarte generoasă! Multe firme din România dețin modele cu adevărat reușite de mașini de epocă  precum Plymouth P6, Ford T, Ford A, Ford A Cabrio, Dodge Victory, Willys, Aero 30, Wandere Cabriolet, Pontiac Eight, etc.

          Pentru închierierea de mașini de epoca tarifele variază între 200-300 EURO/eveniment.  Solicitați și o ședința foto specială pentru a imortaliza perfect acest moment romantic unic!

          O altă idee interesantă pe care o recomandăm este închirierea unei trăsuri sau a unei calești descoperite.

          Sunt multe opțiuni care pot transforma orice fel de eveniment special în amintiri inedite. Puteți apela la astfel de soluții și pentru alte tipuri de aniversări speciale, baluri de absolvire, botezuri, petreceri importante, etc.

          Important este că există deja pe piață un număr foarte mare de site-uri auto care pot ajuta pe oricine se ocupă de organizarea unui eveniment important.

          Toate aceste idei, împreună cu alegerea unui stilist de haine foarte priceput și cu un restaurant care oferă un meniu bogat și servicii de servire impecabile pot transforma evenimentul dumneavoastră în ceva de care să vă aduceți aminte cu plăcere oricând! Selectați cu atenție fotograful și firma de organizare evenimente, alegeți cu grijă aranjamentele florale și totul va fi la nivel de PERFECȚIUNE!!

Vă dorim succes și surprize plăcute!