O oferta cum rar apare, Pachet PROMO lenjerie de pat + pilota + 2 perne + pătura CADOU

0
826
lenjerie de pat + pilota + 2 perne + pătura CADOU

Magazinul online cumparamisim.ro oferă o selecție largă de diferite lenjerii de pat, pilote, perne, pături moi și un Pachet promo lenjerie de pat + pilota + 2 perne + pătura CADOU. Din acest magazin online  poți cumpăra lenjerii de pat din bumbac de calitate 100%, cu două fețe, ceea ce reprezintă un avantaj pentru dormitorul tău. Se știe că interiorul poate fi confortabil și în același timp frumos, motiv pentru care, magazinul online oferă soluții care combină estetica cu funcționalitatea. 

Pilote și perne din puf natural de înaltă calitate

Dormitorul ca loc de regenerare zilnică ar trebui să fie cel mai potrivit pentru nevoile tale. Având în vedere diversele preferințe ale clienților, a fost pregătită o gamă largă de diverse lenjerii de pat, pilote, perne, pături etc. Vei găsi, printre altele, lenjerii de pat călduroase din bumbac finet gros, bumbac santinat superior, microfibră. Vei crea un decor unic pentru dormitor cuofertaPachet promo lenjerie de pat + pilota + 2 perne + pătura CADOU.

Oferta magazinului online cumparamisim.ro include un Pachet promo lenjerie de pat + pilota + 2 perne + pătura CADOU, spectaculoase și colorate. Printre seturile disponibile, există seturi decorate cu motive florale, pisici, planete, puncte, inimioare, bicicletă, animăluțe, animal print, texte, note muzicale, norișori, păsări și multe altele. Produsele sunt realizate din bumbac moale, finet gros ecologic, bumbac satinat extrem de delicat și microfibră de înaltă calitate. 

Textile decorative elegante – pături, pilote și perne hipoalergenice

Materialele textile moi completează perfect interiorul și îl fac să arate elegant și confortabil. Oferta include, printre altele, pături călduroase, disponibile în nuanțe la modă și modele extrem de eficiente. Păturile vor funcționa perfect pe un pat sau o canapea. Colecția este, de asemenea, completată de perne și pilote pufoase. Abordarea inovatoare a textilelor pentru casă a revoluționat piața românească în acest domeniu. Colecțiile și ofertele magazinului online cumparamisim.ro includ textile naturale 100%, care au devenit sinonime cu cel mai înalt confort și siguranță.

Pilotele și pernele, păturile și lenjeriile de pat sunt respirabile, antibacteriene de la unul dintre cei mai buni producători Primăvara Casa. Pilotele sunt ideale pentru toate anotimpurile, sunt matlasate, fiind umplute cu vatelină siliconică antialergenică și se găsesc cu diferite imprimeuri și culori. Avantajul pilotelor este faptul că prezintă două fețe care pot fi schimbate atunci când te-ai plictisit sau când decorul o impune. Pilotele pentru toate anotimpurile sunt higroscopice, lasă pielea să respire, oferă căldură mai ales în nopțile reci de toamnă, iarnă și primăvară. 

Perne de înaltă calitate cu efect de micro-masaj

Pernele din bumbac dens 100% natural, sunt umplute 100% cu puf de gâscă și datorită materialului dens, puful nu va ieși. De asemenea, în magazinul online vei găsi perne matlasate cu umplutură Superball cu semințe de lavandă. Desigur că husa pernei este realizată din bumbac 100%, mijlocul pernei fiind umplut cu semințe de lavandă care au un efect de micro-masaj în timpul somnului. Părțile laterale ale pernei sunt umplute cu biluțe siliconizate marca Superball, poliester, 100% hipoalergenică.