Injectare cu acid hialuronic pentru marirea buzelor

0
753
Injectare cu acid hialuronic pentru marirea buzelor

De multa vreme, marirea buzelor cu acid hialuronic nu mai este o noutate pentru nimeni, iar doamnele fara temeri speciale, merg la salon pentru a se intoarce acasa frumoase si seducatoare. Ce fel de substanta misterioasa este capabila sa indeplineasca un vis atat de pretuit? Acidul hialuronic este o substanta speciala care hidrateaza celulele epidermei, fiind totodata responsabil pentru regenerarea tesuturilor. Este produs in organism doar cateva decenii, dupa care isi reduce semnificativ activitatea. Drept urmare, pielea isi pierde elasticitatea, iar buzele se subtiaza. Cosmetologia moderna a avansat atat de mult, incat ofera injectii cu acid hialuronic pentru a corecta si mari forma buzelor. Injectiile pentru marirea buzelor sunt complet sigure, deoarece in timpul procedurii este injectat doar lichid, de care organismul duce lipsa.

Proceduri de injectare cu acid hialuronic pentru marirea buzelor

Exista doar doua proceduri de injectare cu acid hialuronic pentru marirea buzelor, si anume:

  • biorevitalizare – prin administrarea acidului hialuronic pur;
  • lipofilling – sunt introduse solutii speciale in care acidul hialuronic este doar o componenta suplimentara.

Fiecare dintre metode are avantajele sale.

Principiul injectarii cu acid hialuronic

Cu ajutorul injectarii acidului hialuronic, apare o crestere a buzelor subtiri, in doar cateva minute. Nu exista nimic complicat sau supranatural, ci doar se injecteaza acid hialuronic in tesuturile care nu mai produc substanta pe cale naturala, in portiuni mici pentru hidratarea acestora. Metodele utilizate in procedura pot oferi doar un efect pe termen scurt. In timp, lichidul introdus in celule se va diminua si vor fi necesare noi manipulari. Acest lucru poate fi facut evident, in acelasi mod, si anume, cu ajutorul injectiilor. Daca cosmetologul nu gaseste contraindicatii, poti alege procedura de injectare cu acid hialuronic, deoarece aceasta substanta iti imbogateste tesuturile cu toate componentele necesare hidratarii si prospetimii.

Procedura de injectare cu acid hialuronic – dureroasa sau nedureroasa

Adesea, femeile sunt ingrijorate daca procedura de injectare cu acid hialuronic pentru marirea buzelor, este dureroasa?  In ciuda faptului ca se folosesc anestezice, cel mai bine este sa nu ceri calmante, deoarece, procedura este excelenta si nu trebuie sa iti aduca o experienta neplacuta. Desigur, daca doresti sa-ti maresti buzele cu acid hialuronic, ai putea tolera durerea de dragul frumusetii. Nu sunt dureri intolerabile si este foarte posibil ca anestezia pentru marirea buzelor sa le afecteze pe femeile cu un epiteliu sensibil. Poti suporta o mica durere pentru frumusete, deoarece numai sub influenta acidului hialuronic buzele dobandesc un contur uimitor. Daca preferinta ta este anestezia, atunci cosmetologul te va anestezia local in timpul procedurii.

Indiferent de ceea ce doresti sa obtii, o crestere a buzelor foarte subtiri sau o simpla ajustare, nu este necesara o pregatire preliminara. Singura cerinta este sa nu iei medicamente care pot perturba coagularea sangelui. De asemenea, este mai bine sa refuzi alcoolul cu o zi sau doua inainte de proceduri.