Ce este si cum functioneaza o casca de copiat cu camera video

0
795
Ce este si cum functioneaza o casca de copiat cu camera video

Acest sistem de copiat iese in evidenta prin faptul ca transmite imagini live de la examen, imaginile fiind transmise prin intermeidul unui nasture special conceput pentru a transmite live examenul. Imaginile vor fi transmise chiar si pe un monitor aflat la mii de km, in doar 1-3 secunde.

Acesta casca de copiat este utila doar daca sunteti intr-o zona in care semnalul GSM 4G este unul cat se poate de bun. Pentru a transmite imaginile, are nevoie de o banda mare de internet.

In cazul in care acest lucru nu e posibil si anume daca semnalul este unul slab, imaginile trimise vor avea o intarziere foarte mare si vor ajunge chiar sa se blocheze.

In situația in care semnalul scade, sistemul poate ceda, iar camera, precum si programul de receptie nu isi vor mai putea face bine treaba.

Camerele video nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca acestea ajung sau nu la destinație, camera va trimite imagini mereu, de aceea la un momentdat aceasta trebuie oprita în caz contrar sistemul poate ajunge sa fie coplesit.

Potrivit fastbay o casca de copiat de calitate este destul de costisitoare, dar situatia ca semnalul sa cada si acesta sa se opreasca din functionare este foarte mica. Tehnologia integrata in aceasta casca de copiat proceseaza imaginile foarte bine, iar consumul de resurse va fi unul redus. Camerele video reusesc asadar sa comprime imaginile de la aproximativ 10 Mb la doar cativa Mb. Imediat ce obtine aceste imagini, camera le va trimite automat pe email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine, decat in momentul in care a primit raspuns de la server ca destinatarul a vazut emailul respectiv. Astfel sistemul format din casca de copiat, camera video si cutiuta GSM este foarte eficient.

Procesul este unul complet automat, acesta trimitand pozele pe email. Imaginile sunt preluate si sunt trimise in oridinea in care au fost facute. Sistemul are in componenta sa o cutiuta GSM, ea avand marimea unei cutii de chibrituri. In aceasta cutiuta se introduce o cartela SIM din orice retea. Cutiuta GSM raspunde automat la apel, ea transmitand exact ceea ce dicteaza persoana de la celalalt capat. Cutiuta mai are si un microfon, de aceea interlocutorul poate auzi ce se intampla in examen.

Imaginile sunt procesate si trimise pe o adresa de email. Intre camera si telefon nu exista nici un fel de fire, acestea reusind sa comunice wireless.

Mini camera video face o transmisie LIVE pe internet, dar pentru a functiona aceasta transmisie are nevoie de un semnal cat mai bun.

Cu toate acestea, cea mai buna si mai sigura metoda pentru a trece un examen este invatatul.