Lucrările de extindere la patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște vor începe în curând, anunță președintele CJD

0
24

Extinderea drumurilor naționale în județul Dâmbovița

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat recent că vor începe lucrările de extindere la 4 benzi pe drumul național DN71, pe tronsonul Bâldana-Târgoviște. Această veste vine după vizita efectuată pe șantierul lucrărilor similare de pe DN7, între Bâldana și Titu.

În cadrul declarației sale, Corneliu Ștefan a menționat: „Alături de premierul României, Marcel Ciolacu, am mers pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. Următorul pas va fi extinderea la 4 benzi și pe DN71, între Bâldana și Târgoviște.”

Dezvoltarea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate pentru autoritățile locale, în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic și a siguranței șoferilor. Extinderea celor două drumuri naționale va contribui la fluidizarea circulației, în special în perioadele de vârf, și va facilita accesul spre principalele zone urbane ale județului Dâmbovița.

Investițiile în infrastructură sunt esențiale pentru creșterea competitivității economice a regiunii și pentru o mai bună conectivitate a comunităților locale. Proiectele de modernizare a rețelei rutiere vor aduce beneficii pe termen lung pentru locuitorii județului Dâmbovița.