Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România se află în plină campanie umanitară

0
575
Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România se află în plină campanie umanitară

25 mai 1986 – apare pe lume Mihai Căldăraru.

Mihai Căldăraru susţine că doreşte să facă oamenii fericiţi de ziua lui, dăruindu-le cadouri şi speranţă.

Tânărul care schimbă lumea prin BINE!

Să învățăm să apreciem. Apoi, să ne uitam în jur și să observăm că poate avem mai multe decât și-ar putea alții măcar să viseze.

”Alții”, copiii orfani, mame si tați uitați de pruncii lor în case dărăpănate, familii pentru care banii sunt prea puțini pentru un trai decent.

Fiecare pas pe care-l fac este pentru a ajuta alți copii, bătrâni sau persoane cu dizabilități să aibă o viață mai frumoasă

Mihai Căldăraru încearcă să adune sponsorizări pentru a oferi ajutor celor care nu au posibilităţi financiare şi trăiesc la limita subzistenţei. Oricine are de oferit alimente neperisabile, materiale igienico-sanitare sau orice altceva, care poate constitui un ajutor pentru persoanele defavorizate, este rugat să ia legătura cu organizatorul sunând la  numărul de telefon: 0739.377.777.

„Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile. Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”

Te invităm să te implici și tu! DONEAZĂ! Mulțumim anticipat, avem încredere în sprijinul tău! Sună la 0739.377.777. pentru afla cum poți ajuta.