O companie de transport cu peste 20 de ani de experiență

0
461
O companie de transport cu peste 20 de ani de experiență

Oferta companiei TRANSCAR SRL este foarte interesantă și avantajoasă! Este vorba despre o companie 100% românească cu o experiență de peste 20 de ani în furnizarea de servicii de inchirieri autocare și microbuze, precum și în servicii de transport. Datorită investițiilor repetate și importante realizate în propria afacere, compania dispune în prezent de un foarte important parc auto format din microbuze și autocare foarte moderne de tip Mercedes, Isuzu, Iveco, etc.

Toate mașinile din dotare sunt foarte bine întreținute și verificate în mod periodic din punct de vedere tehnic.

Servicii europene de transport

Compania TRANSCAR SRL pune la dispoziția tuturor companiilor și persoanelor fizice interesate și servicii de transport europene. Este vorba despre servicii de transport copii și servicii de transport în interes de afaceri și în interes ecumenic. Pot fi furnizate servicii de inchirieri microbuze chiar și pentru vacanțe organizate împreună cu familia sau cu un grup mai mare de prieteni sau colegi.

Pentru companiile care doresc sa externalizeze serviciile de transport angajați sau pentru companiile nou înființate care nu vor sa investească într-un parc auto propriu, vă recomandăm să consultați oferta aceleiași companii.

Instituțiile publice care au nevoie de colaboratori serioși pentru furnizarea serviciilor de transport copii la școală, pot apela, de asemenea, la oferta companiei TRANSCAR SRL cu încredere.

Servicii de închirieri microbuze și autocare

Această categorie de servicii este foarte avantajoasă pentru agențiile de turism și pentru firmele de organizare evenimente. Autocarele și microbuzele companiei pot să transporte grupuri mari sau mici pe distanțe foarte lungi, inclusiv. Sunt foarte bine dotate cu aer condiționat, instalații de iluminat și de sonorizare foarte moderne, chiar și cu toalete on board, unele dintre ele. Pentru firmele care au nevoie de servicii europene de inchirieri microbuze Bucuresti pentru transportul persoanelor la și de la aeroport, este de asemenea, o ofertă foarte interesantă. Prețurile nu sunt mari și pot fi negociate în funcție de distanță, frecvența solicitărilor și numărul de pasageri.