Prelungire a perioadei de înscriere la admiterea în unitățile postliceale ale Poliției Române

0
16

Admiterea în unităţile de învăţământ postliceal ale Poliţiei Române – Prelungirea perioadei de înscriere

Perioada de înscriere a candidaţilor la sesiunea de admitere în cele 2 unităţi de învăţământ postliceal ale Poliţiei Române a fost prelungită cu două zile, până la data de 16 mai 2024.

Astfel, cererile tip de înscriere, precum şi, după caz, consimţământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se pot depune până la data menţionată. Această prelungire vine în sprijinul persoanelor interesate de a se înscrie la aceste programe de formare profesională.

Unităţile de învăţământ postliceal ale Poliţiei Române oferă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să îmbrăţişeze o carieră în domeniul forţelor de ordine. Programele de studiu sunt concepute pentru a asigura o pregătire solidă, atât din punct de vedere teoretic, cât şi practic, pregătind viitorii agenţi de poliţie pentru a face faţă provocărilor specifice acestei profesii.

Extinderea perioadei de înscriere facilitează accesul candidaţilor interesaţi, oferindu-le mai mult timp pentru a-şi depune documentaţia şi a se pregăti corespunzător pentru admitere. Această măsură vine în contextul creşterii interesului pentru cariera în poliţie şi a nevoii de a asigura un număr suficient de candidaţi calificaţi.

Persoanele interesate sunt încurajate să profite de această oportunitate şi să depună cererile de înscriere până la data de 16 mai 2024. Instituţiile de învăţământ postliceal ale Poliţiei Române vor asigura o evaluare riguroasă a candidaţilor, în vederea selectării celor mai potriviţi pentru a urma aceste programe de formare profesională.