Produse pe bază de Ganoderma

0
413
Produse pe bază de Ganoderma

Există soluții foarte eficiente pentru boli grave și pentru efectele nocive ale mediului în care trăim. Nu sunt deloc scumpe și pot fi procurate foarte ușor de la magazinele online de specialitate.

Din ce în ce mai multă lume se îndreaptă către remediile naturiste care au efecte foarte variate. Este vorba în special despre acele remedii a căror efecte au fost demonstrate cu ajutorul studiilor clinice de specialitate.

Gano Cafea 3 în 1

Este unul din produsele comercializate de către magazinul online Ganoderma-cafeagano.com.ro. Gano Cafe 3 în 1 are următoarele beneficii importante: întărește sistemul imunitar foarte bine, ajută în acest fel organismul să se lupte împotriva infecțiilor, are efecte benefice asupra colonului, determină o bună detoxifiere a organismului, elimină toxinele cu succes, poate fi folosit pentru tratamentul constipației cronice, efect energizant foarte bun, aroma plăcută a cafelei clasice se păstrează în cazul acestui produs.

Acesta este doar unul din produsele naturiste cu efecte terapeutice minunate comercializate de către magazinul online Ganoderma-cafeagano.com.ro. Oferta magazinului include foarte multe produse de top fabricate de către producători de top din lume din acest domeniu, Ganoderma GanoExcel spre exemplu.

Vă recomandăm și ciocolata cu Ganoderma, ceaiul sau produsele cosmetice care sunt foarte căutate în ultima perioadă.

Cum se prepară cafeaua Gano Cafe 3 în 1?

Aveți nevoie de o ceașcă obișnuită de cafea și apă fierbinte. Se toarnă conținutul plicului în ceașcă. Apoi se toarnă apa fierbinte și se amestecă foarte bine până când conținutul s-a dizolvat complet. Puteți adăuga, după gust, lapte, zahăr sau miere de albine. Fiecare plic conține 8,4 mg de cofeină. Nu este deloc un conținut ridicat de cofeină. Persoanele care suferă de hipertensiune arterială pot consuma fără probleme acest produs deoarece nu există pericolul de a le crește tensiunea arterială mult.

Ce conține cafeaua Gano Cafe 3 în 1

Conținutul unui plic din acest produs este următorul : zahăr, cofeină, sodiu, calciu, fier, potasiu, fosfor, vitamina C, vitamina B3. Carbohidrați 12,18, grăsimi 0,44, proteine 176 mg, 78,96 calorii. Prețul unei cutii cu 20 de plicuri este de doar 59 de lei. Comenzile le puteți face online. Plata se face prin transfer bancar sau ramburs la curier în momentul în care primiți coletul. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei veți primi din partea firmei o pastă de dinți Gano Fresh Gratuit. Pentru comenzi mai mari de 350 de lei, tot din partea firmei, veți primi în mod gratuit o cafea gourmet Dalvita Black 9% Ganoderma.