Protecția Consumatorilor Giurgiu Deschide Porțile pentru Viitorii Cumpărători

0
49

Ziua Porților Deschise la CJPC Giurgiu: Educând Consumatorii de Mâine

La data de 15 martie 2024, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Giurgiu a organizat „Ziua Porților Deschise”. Această inițiativă a fost o oportunitate pentru elevi din Giurgiu de a vizita sediul instituției și de a interacționa direct cu reprezentanții acesteia.

O Experiență Educativă și Interactivă

Evenimentul a fost conceput într-un cadru deschis și educativ, permițând elevilor să se familiarizeze cu rolul și activitatea CJPC Giurgiu. Participanții au avut ocazia să înțeleagă mai bine modul în care această instituție protejează drepturile și interesele consumatorilor. Prin intermediul acestei vizite, tinerii au putut dobândi o perspectivă mai clară asupra importanței protecției consumatorilor și a modului în care își pot apăra drepturile în calitate de consumatori.

Implicarea Tinerilor în Protecția Consumatorilor

Organizarea „Zilei Porților Deschise” reprezintă un demers important al CJPC Giurgiu în sensul sensibilizării și educării tinerilor cu privire la drepturile și responsabilitățile lor ca participanți activi pe piața de consum. Această inițiativă reflectă angajamentul instituției de a implica generațiile viitoare în procesul de protejare a consumatorilor, contribuind astfel la dezvoltarea unei societăți mai informate și responsabile.