Pietonul în vârstă, victima unui accident rutier în Târgoviște

0
34

Accident rutier în Târgoviște: Pieton în vârstă de 60 de ani, accidentat de un tânăr de 17 ani

În cursul zilei de 16 aprilie, poliția din Târgoviște a fost sesizată cu privire la un accident rutier petrecut pe strada Silviu Stănculescu din municipiu. În urma investigațiilor preliminare, a reieșit că un pieton în vârstă de 60 de ani, originar din Lazuri, a fost accidentat de un tânăr în vârstă de 17 ani din localitate.

Din primele informații, victima în vârstă de 60 de ani a fost acroșată de autoturismul condus de adolescent. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni și a necesitat îngrijiri medicale. Cauzele și circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul sunt în curs de stabilire de către echipele de cercetare ale poliției.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica detaliile evenimentului și a stabili dacă tânărul șofer a respectat toate normele de circulație. De asemenea, vor fi analizate și eventualele măsuri ce urmează a fi luate în acest caz.

Accidentele rutiere implicate pietoni reprezintă o problemă serioasă ce necesită atenție și soluții concrete din partea tuturor factorilor responsabili – poliție, administrație publică și participanții la trafic. Sporirea gradului de conștientizare și respectarea regulilor de circulație sunt esențiale pentru prevenirea unor astfel de incidente nedorite, ce pot avea consecințe grave.