Servicii de tractări auto în București

0
475
Servicii de tractări auto în București

TRACTĂRI AUTO BUCUREȘTI 0722681842

Specialiștii de la Tractări Auto Nicu, firma tractări auto București, se ocupă de evacuarea urgentă a mașinilor de câțiva ani deja, așa că își cunosc bine treaba. Cel mai bine este să soliciți o platforma auto pentru tractarea mașinii, deoarece, platforma este cel mai profitabil mod de a transporta autovehiculul în siguranță. În plus, firma are un tarif potrivit pentru toate tipurile de mașini și distanțe. Există întotdeauna un șofer de serviciu, cu experiență, non-stop, care te poate ajuta în cazul în care mașina ta a eșuat chiar în cel mai nepotrivit moment.

Ai făcut o pană de cauciuc?

Oricând mașina ta poate face o pană de cauciuc. Oricare ar fi motivul pentru aceasta, firma de tractări auto București, te poate ajuta și într-o astfel de situație, în orice moment. Firma de tractări auto te poate ajuta cu transportul mașinii tale la orice service auto. 

Servicii de tractări auto în caz de accident rutier

Într-o serie de situații, serviciile firmei de tractări auto București sunt inevitabile în cazul unui accident rutier – cu deteriorări grave ale sistemelor de șasiu, defecțiuni ale motorului și multe altele. Utilizarea platformei auto București sector 4, garantează fiabilitatea și siguranța ridicării și securizării vehiculului pe platformă, siguranța transportului, transportul mașinii la domiciliu, garaj sau service auto de-a lungul traseului optim, fără a pierde timp și la o viteză adaptată situației. Firma tractariautonicu.ro funcționează șapte zile pe săptămână, având posibilitatea de a oferi platforma auto București sector 4 non-stop, putând ridica mașina din orice loc greu accesibil – o gaură, o râpă, și de asemenea, pot face încărcarea și dintr-un loc de parcare îngust. Dacă este imposibilă utilizarea întregii platforme, mașina ta poate fi încărcată și parțial. În orice situație, firma de tractări auto București îți va veni imediat în ajutor, după ce vei informa dispecerul cu privire la locația exactă în care te afli.

Ce trebuie să faci dacă mașina ta s-a stricat pe drum?

Orice șofer a ajuns într-o situație în care o mașină s-a defectat pe drum. Motivele pot fi diferite, de la economisire la întreținere, amânarea reparațiilor în prezența unor defecțiuni minore, terminând cu o atitudine pur și simplu neatentă față de mașină. Adesea, astfel de defecțiuni apar în cel mai neprevăzut moment. Ce să faci în acest caz? Există mai multe moduri de a rezolva problema:

Lași mașina pe drum și revii mai târziu cu un mecanic care poate rezolva problema la fața locului. Dar acest lucru se face de obicei numai în filmele americane.

Vinzi o mașină unei firme care cumpără mașini avariate. Poți găsi o astfel de companie pe internet. Evaluatorii vor ajunge la tine, vor întocmi un contract de vânzare-cumpărare la fața locului și trebuie doar să te gândești la cumpărarea unei mașini noi.

Chemi rude sau prieteni în ajutor. Dacă cineva este de acord și găsește timp să te ajute, atunci poți ajunge la cel mai apropiat service. Dar această metodă poate fi mult mai costisitoare, deoarece defecțiunile pot fi agravate prin rularea mașinii deteriorate.

Ultimul și cel mai eficient mod de a rezolva această problemă este să apelezi la firma de tractări auto București, care va veni cu platforma auto pentru încărcarea și transportul mașinii. În acest caz, platforma auto București sector 4, va livra mașina  în locul dorit.

Defecțiunea mașinii este întotdeauna o problemă neașteptată

Dacă ai rămas blocat pe drum, cel mai bine este să apelezi firma de tractări auto București, care îți poate transporta mașina la cel mai apropiat service sau acolo unde dorești. Pentru aceasta trebuie să apelezi firma de tractări auto București Tractări Auto Nicu și să oferi informațiile solicitate de dispecer și de asemenea, coordonatele tale, să descrii vehiculul și motivele avariei, să indici datele tale personale. Mai mult decât atât, trebuie să raportezi orice obstacole care ar putea complica tractarea mașinii. Aceasta poate fi blocarea direcției, deteriorarea semnificativă a șasiului, prezența obstacolelor pe drumul spre mașină. Specialiștii firmei de tractări auto vor veni cu platforma auto București sector 4 pentru ridicarea și transportul mașinii. Șoferul vehiculului trebuie să aibă la el: permis de conducere, certificatul de înregistrare a mașinii și actul de identitate. Evacuarea și transportul vehiculului avariat trebuie să se efectueze pe o platformă special concepută și în mare siguranță.