Soluții de umbrire inteligente

0
488
Soluții de umbrire inteligente

Există multe companii în România care au o ofertă foarte variată de produse de foarte bună calitate pentru protecția împotriva căldurii și luminii solare în exces. Soluțiile de umbrire sunt astăzi de foarte multe tipuri, interioare și exterioare, jaluzele, rolete, pergole, rulouri exterioare, copertine, etc. Este destul de dificil să faci o alegere, pentru că toate sunt frumoase și elegante.

            Designerii aproape ca s-au întrecut în conceperea unor produse de acest tip moderne, de calitate dar și foarte practice.

            Atelierul de jaluzele este una din companiile care vă pune la dispoziție nenumărate soluții de umbrire de foarte bună calitate.

            Sisteme de umbrire pentru interior.

            Pentru interior vă recomandăm jaluzelele orizontale sau verticale, jaluzelele panelo, rolete textile simple sau cu casetă, rolete day&night, rolete velux sau jaluzele romane. Toate modelele sunt disponibile în culori diferite foarte atrăgătoare.

            Jaluzelele orizontale pentru interior pot fi confecționate din aluminiu sau din lemn. Cele din aluminiu pot fi de mai multe tipuri: cu lamele de 16 mm, de 25 mm sau de 50 mm. Acestea prezintă un sistem de rotire a lamelelor în plan orizontal cu ajutorul căruia se reglează intensitatea luminii care pătrunde în interior.

            Modelele de jaluzele orizontale confecționate din lemn sunt foarte elegante și ele! Și acestea sunt disponibile în foarte multe nuanțe și culori. Pot fi de două tipuri: cu lamele de 25 mm sau cu lamele de 50 mm. Sunt acționate în plan orizontal cu un sistem complex care permite reglarea cantității de lumină care pătrunde în interior.

            Jaluzele și rulouri exterioare din aluminiu.

            Din ce în ce mai multă lume preferă să apeleze și la soluțiile de umbrire exterioare. Vă recomandăm cu această ocazie jaluzelele orizontale exterioare din aluminiu model C65 și C80. Sunt cele mai populare tipuri de jaluzele! Pot fi confecționate pentru a fi montate sub tencuială sau cu tablă de acoperire. Sunt prevăzute cu senzori pentru soare sau vânt. Sunt acționate electric într-un mod foarte comod. Există posibilitatea de acționare a unui număr de maxim 4 jaluzele de la un singur întrerupător chiar!

            Modelele de jaluzele EXT 50 pot fi montate atât la interior cât și la exteriorul ferestrelor. Lamela în secțiune transversala are forma literei C, lățimea este de 50 mm iar profilul superior are formă de U. Pentru acest model de jaluzele, acționarea se poate face manual, cu snur sau în mod electric. Și modelul EXT 50 de jaluzele poate fi dotat cu senzori de vânt sau pentru soare și poate fi acționat electric cu succes.

            Aceste rulouri exterioare din aluminiu sunt fabricate doar din aluminiu. Lamelele pot fi de diferite culori, de diferite grosimi și sunt umplute cu spumă poliuretanică. Pot fi acționate atât manual cât și mecanic. Acționarea manuală poate fi făcută cu ajutorul unui șnur, bandă sau arc, în timp ce acționarea mecanică poate fi făcută cu ajutorul unui motor sau al unui întrerupător. La cerere, rulourile exterioare pot fi prevăzute cu plase de țânțari pentru o bună protecție împotriva insectelor.

            Plase insecte.

            Trebuie să recunoaștem că indiferent de locul unde locuim, avem nevoie de protecție foarte bună împotriva țânțarilor si a altor tipuri de insecte. În ajutorul nostru vin ofertele companiilor de profil care au produse foarte variate și pentru acest lucru. Plasele pentru protecția împotriva țânțarilor pot fi de mai multe tipuri: plase cu balama, plase tip rulou, plase fixe sau plase plisee. Sunt ușoare, ieftine, estetice și eficiente!! Există companii care oferă chiar și servicii gratuite de montare plase împotriva insectelor!                Acestea au fost doar câteva soluții care vă pot ajuta în mod eficient să vă utilați locuința sau spațiul de birou într-un mod cât mai plăcut și confortabil. Vă recomandăm să analizați cu atenție fiecare ofertă în parte și să stabiliți care oferă cele mai multe avantaje și cele mai multe produse de calitate dar și estetice. În felul acesta o să fiți mulțumiți de achiziția făcută pe termen lung și foarte lung.