Unde poti gasi filtre osmoza apa de calitate?

0
661
Unde poti gasi filtre osmoza apa de calitate

Ekoinstal.ro este un magazin online care poate sa iti ofere filtre osmoza apa pentru apartament, casa la curte, cabana sau casa de la tara. Aici vei gasi echipamente de tratare a apei atat economice, cat si premium.  Activitatile magazinului online se bazeaza pe introducerea de tehnologii moderne de purificare a apei si de tratare a apei folosind filtre osmoza apa ale producatorilor de frunte din Europa. In magazinul online ekoinstal.ro exista o gama larga de produse moderne de filtrare, extrem de eficiente si unice in caracteristicile lor.

Aici veti gasi:

  • filtre de flux
  • filtre osmoza inversa
  • filtre mecanice
  • filtre care elimina fierul si manganul
  • filtre care protejeaza impotriva rigiditatii excesive pentru consumul de baut si nevoile tehnice
  • filtre pentru purificarea apei menajere in casute etc.

De asemenea, in depozitul magazinului online ekoinstal.ro exista intotdeauna cele mai populare cartuse de filtrare, accesorii pentru sistemele de baut, vase de expansiune si multe altele.

Filtre osmoza apa

Osmoza inversa ca tehnologie de purificare a apei a fost folosita inca de la inceputul anilor ’60. Initial, osmoza inversa a fost folosita pentru a desaliniza apa de mare, dar acum aceasta metoda eficienta are o aplicatie mai larga: cu ajutorul sau sute de mii de tone de apa potabila sunt produse zilnic in diferite regiuni ale lumii. Osmoza inversa este o tehnologie de purificare a apei la nivel molecular. Ideea crearii filtrelor de osmoza inversa a fost transmisa de natura insasi, fiind luat ca baza procesul metabolic in celulele vii, prin peretii carora trec doar molecule cu o anumita dimensiune.

Daca intr-un vas separat printr-o membrana semipermeabila, exista solutii de sare cu concentratii diferite, moleculele de apa dintr-o solutie cu o concentratie mai mica de saruri patrund in solutie cu o concentratie mai mare. Acest fenomen se numeste osmoza apa. La o presiune creata artificial din partea solutiei cu o concentratie mai mare, are loc procesul invers, care este osmoza inversa. In tehnologia de purificare a apei prin filtre cu osmoza inversa, se folosesc membrane sintetice cu un diametru mic de pori – de 200 de ori mai mici decat virusii si de 4.000 de ori mai mici decat bacteriile. Trecand prin ele, moleculele de apa lasa toate impuritatile in spatele membranei, iar la iesire apa este absolut pura, fara impuritati.

Tehnologia osmozei inverse

Imbunatatirea tehnologiei cu osmoza inversa a facut posibila utilizarea filtrelor de apa bazate pe aceasta tehnologie nu numai in industrie, ci si acasa. Din magazinul online ekoinstal.ro poti cumpara pachete cu filtre osmoza si pompe, precum si statii osmoza inversa cu mineralizare si pompa. Apa obtinuta la iesirea sistemelor de osmoza inversa este recunoscuta drept ecologica si cea mai benefica pentru om. In proprietatile sale, este asemanatoare cu apa topita a ghetarilor antici.

Filtrele cu osmoza inversa sunt conectate la alimentarea cu apa, de unde vine apa sursa pentru curatare si toate impuritatile sunt evacuate in sistemul de canalizare. Porii unei membrane de filtru cu osmoza inversa de 0.0001 microni sunt trecuti doar de molecule de apa si oxigen, ceea ce duce la o apa potabila delicioasa, sanatoasa, care poate fi consumata chiar si neincalzita. Un filtru de osmoza apa pentru un birou se numeste purificator.