Unități de aer condiționat solare?

0
722
unitati de aer conditionat solare-min

Există diferite tipuri de produse solare disponibile pentru unitățile de aer condiționat. Cele două produse principale sunt panourile solare fotovoltaice și tuburile asistate cu energie solară. Ambele sunt concepute pentru a ne economisi bani. Dar indiferent de tipul aparatului de climatizare acesta are nevoie periodică de sevicii de  verificare și de revizie aer conditionat.

1) Un panou solar fotovoltaic utilizează energia solară pentru a crea electricitate. Când aceste panouri sunt puse pe un sistem de aer condiționat, electricitatea care se creează merge la aparatul de aer condiționat și orice electricitate suplimentară generată revine în casa ta. Dacă aerul conditionat se oprește, atunci 100% din energia solară creată alimentează locuința. Acest produs este același cu a pune panouri solare pe casa ta. Deci, energia creată de panourile solare A / C și de panourile solare este aceeași. Aceste sisteme pot crește valoarea casei tale. În prezent există un credit fiscal pentru instalațiile solare. Acest credit fiscal poate fi aplicat unității de aer condiționat atunci când se adaugă un panou solar? Fiecare panou adăugat va crește unitățile de aer condiționat SEER (raport sezonier de eficiență energetică).

2) Un aer condiționat asistat de energie solară folosește tuburi solare pentru a „supraîncălzi” agentul frigorific de energia solară. Se presupune că acest agent frigorific lichid superîncălzit face sistemul mai eficient. Acest sistem este încă 100% alimentat de contorul dvs. electric și asistat doar de energie solară. Este o variantă de luat in calcul dar momentan este la stadiul de cercetare, prin urmare orice variantă am avea instalată în locuință sau la birou, necesită o revizie aer conditionat periodică.

Principala ramură unde s-au facut cercetări a fost pe parte de înlocuire a agentului frigorific. Stim că aparatele de aer condiționat funcționează pe mai mulți agenți frigorifici. A fost propusă ideea de a exista doar 1 tip de agent frigorific pentru toate aparatele noi de aer condiționat de pe piață și care să aibă o eficiență crescută și totodata un nivel de poluare cât mai mic. Asta din cauză că aparatele de climatizare care funcționau cu agenți vechi de răcire, poluau atmosfera destul de mult și astăzi vedem acest lucru în schimbările climatice din ultimul timp. Pe măsură ce tehnologia evoluează prosibil să nu mai alimentăm aparatul de aer condiționat de la rețeau de electricitate ci de la cele două puncte enumerate mai sus.